Dagboka tirsdag 8. januar 2019

Håvard Nielsen kommer dessverre ikke, Vålerenga skal møte PSV, Empoli og Royal Standard Liege og første treninga for herrelaget går av stabelen i morgen. Også spør vi dere hvor på banen herrelaget bør forsterke. Ingen retur for Håvard Nielsen I går spurte vi dere om Vålerenga Fotball Elite Herrer burde hente tilbake Håvard Nielsen. Han … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. januar 2019»

Håvard Nielsen kommer dessverre ikke, Vålerenga skal møte PSV, Empoli og Royal Standard Liege og første treninga for herrelaget går av stabelen i morgen. Også spør vi dere hvor på banen herrelaget bør forsterke.

Ingen retur for Håvard Nielsen

I går spurte vi dere om Vålerenga Fotball Elite Herrer burde hente tilbake Håvard Nielsen. Han er som kjent ute i kulda i Düsseldorf og skal nå finne ny klubb. Majoriteten av dere mente Vålerenga burde hente hjem Skøyenåsen-gutten, men dere var delt i synet på om han skal hentes på lån eller kjøpes fri fra kontrakten.

Det blir nok ikke noe jubel i VIF-trøya på Nielsen denne sesongen heller.
Det blir nok ikke noe jubel i VIF-trøya på Nielsen denne sesongen heller.

Det er uansett en diskusjon av akademisk interesse. I dag ble det klart han går til en annen tysk klubb, Duisburg, på lån ut sesongen. Vi håper han ikke blir altfor komfortabel så kan Vålerenga heller hente ham hjem i sommer.

Flere rykter?

Ryktebørsen har vært særdeles stille denne vinteren. Noen rykter går, men ingen av dem er særlig håndfaste. En hel del spillere har gått ut. Daniel Fredheim Holm, Enar Jääger, Abdi Ibrahim og Kristoffer Hay er alle bekreftet ute, men noen må jo inn. Spørsmålet er hvor på banen Vålerenga må forsterke.

[poll id=»135″]

Sleng gjerne inn forslag til spillere i kommentarfeltet enten under dagboka eller på Facebook. Eller tips oss på Twitter! Så kan vi jo også anbefale forumets ryktetråd. Der er det alltid noe snacks.

Bli medlem i fotballklubben

Du behøver ikke være ute på banen for å være medlem av Vålerenga Fotball Elite. Du kan faktisk melde deg inn som helt ordinært medlem. Om det får deg nærmere drømmen om å score for Vålerenga veit ikke vi, men om du vil prøve lykken kan du jo bare melde deg inn.

Følg første trening med EngaLive

I morgen 9. januar går første trening av stabelen. Nytt for året er at alle treninger nå skal foregå i Lillestrøm og ikke i Vallhall. Det er for oss litt underlig. Dagboka skjønner ikke dette helt, men det er vel ikke meninga vi skal skjønne det heller.

Uansett! Første treninga sendes live på EngaLive. Så du slipper å ta tog eller grønn buss eller hva man velger når man skal ut dit. Sitt heller i kontorstolen og ha et øye på skjermen. Det skal vi gjøre.

Dataspill er gøy!

I tillegg til på spille fotball på årntli’ spiller Vålerenga også virtuell fotball. Vålerenga og Nordavind spiller for å delta i FIFA eWorld Cup 2019. Dette kan du lese mer om på Vålerengas hjemmesider. Det ser skikkelig gøy ut og det er fint å se Vålerenga (og Nordavind) i selskap med lag som Empoli og PSV. Det gjør at vi får litt rykninger i høyrebeinet og våte drømmer om europacupspill for alle i Vålerenga.

Vålerenga i dag

Det er snø ute, men inne på Øst er det deilig burger og drikke. På Bohemen kan du se en semifinale i noe de kaller «ligacupen» mellom to lag som helt tydelig har engelske aner. Dette er sikkert noe treningsgreier, men de har hyggelig betjening og det er fint å sitte ved baren. Om du ikke er gira på noe av det så er det helt sikkert et ledig bord på Vålerenga vertshus. Et kinderegg av muligheter der altså.

Legg igjen en kommentar