Dagboka mandag 7. januar 2019

Tre nye hockeypoeng mot bunnlaget fra Ringerike, fotballgutta begynner med fellestreninger på onsdag og Håvard Nielsen – er han noe for oss? 852 tilskuere kunne se at vi slo Ringerike greit 7-4 (3-1, 3-3, 1-0). Nå viser jo perioderesultatene at det var relativt jevnt innimellom, men skitt au. tre poeng er tre poeng: vi henger med … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. januar 2019»

Tre nye hockeypoeng mot bunnlaget fra Ringerike, fotballgutta begynner med fellestreninger på onsdag og Håvard Nielsen – er han noe for oss?

852 tilskuere kunne se at vi slo Ringerike greit 7-4 (3-1, 3-3, 1-0). Nå viser jo perioderesultatene at det var relativt jevnt innimellom, men skitt au. tre poeng er tre poeng: vi henger med der oppe.

Vil du vite mer om kampen, kan du høre og se Kalle snakke:

Håvard Nielsen

Vinteren 2011 – det er jaggu lenge siden – ble Håvard Nielsen plukket opp i A-stallen til Vålerenga. I juli 2012 signerte han for Red Bull Salzburg (og ifølge VG fikk Vålerenga 25 millioner kroner for han; Jim Solbakken var spillerens agent), og siden har han vært i tyskspråklige fotballand. Det ble 46 kamper og 9 mål i Vålerenga.

Nå tjener Håvard pengene sine i Fortuna Düsseldorf, men det tyske nettstedet Ligainsider (som dagboka aldri har hørt om tidligere) skriver denne uka at han er fri til å forhandle med andre, selv om han har kontrakt til sommeren 2020. Det tyder vel på at de ikke vil satse 100 prosent på fyren.

Så hva bør Vålerenga gjøre? Håvard fyller 26 år i juli og var i sin tid en angrepsspiller med suksess i Vålerenga.

[poll id=»134″]

Vålerenga fikk mest

Norsk Tipping offentliggjorde lista over de som fikk mest penger fra Grasrotandelen i Oslo i 2018. Vålerenga fikk nesten 3,7 millioner kroner, mens Foreningen for omplassering av dyr var på andreplass med rett oppunder tre millioner i tippe-inntekter. Skeid var neste idrettslag med nesten millionen.

Jørgen Ingebrigtsen

Klubbens sider har snakket med Jørgen, og det kan du se/lese her:

Vålerenga i dag

Du kan jo bruke tiden på å gjette: Hvem kommer og hvem går?

Legg igjen en kommentar