Dagboka onsdag 9.januar 2018

Sagaen om Vålerenga og Herlovesen og derby; Vålerenga mot Lyn DERBY! I kveld tar innebandygutta i mot skiklubben Liiiin til match i Teglverket. Før denne kampen spilles ligger Vålerenga på toppen av tabellen med, suverende, 3 poeng mer enn Lillestrøm som har kreka til seg en foreløpig annenplass, mens Lyn ligger å vaker i nede … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9.januar 2018»

Sagaen om Vålerenga og Herlovesen og derby; Vålerenga mot Lyn

DERBY!
I kveld tar innebandygutta i mot skiklubben Liiiin til match i Teglverket. Før denne kampen spilles ligger Vålerenga på toppen av tabellen med, suverende, 3 poeng mer enn Lillestrøm som har kreka til seg en foreløpig annenplass, mens Lyn ligger å vaker i nede i sumpa. Det som er bra med denne kampen er at når vi har vunnet så har vi ikke bare slått Lyn, vi har også sørga for at Lyn befester sin plass nede i sumpa ooooog vi drar fra Lillestrøm! Snakk om kinderegg på en helt vanlig onsdag.

Du rekker både å hente unga, spise middag og lufte hunden før kampstart. Kampen starter nemlig klokken 20.15!

Ball
Årets første trening for A-laget avholdes i dag klokken 12.30 i LSK-hallen. Den ser du selvølgelig direkte via klubbens facebooksider.

I går spurte dagboka om hvor folket mener klubben bør hente inn nye fjes. Avstemninga kan leses slik at de fleste som svarte mener at vi trenger fornying/forsterkning på den sentrale midtbana. Ellers så er det sånn som det pleier å være når man snakker om Vålerenga meningene er mange og delt. Det som er felles er dog at de som mener noe mener MYE. Det gjenspeiles også av kommentarfeltet vårt.

Sagaen om Herlovsen
Det er utrolig kjipt å lese om at det er spillere i klubben som ikke trives og som ønsker seg vekk. Herlovsen er en slik. I VG i går kunne vi lese at Vålerenga nekter Herlvosen å deltakelse på landsen. Utgangspunktet bør jo være at dersom man er tatt ut til landslagspill og er motivert så bør man få spille med flagget på brystet, det uavhengig om man er i konflikt med den klubben man til daglig spiller for. Når det er sagt; er man en proff utøver og er skada med påfølgende sjukemelding så har ikke klubb som arbeidsgiver anledning til å la spilleren spille for landslaget. Som arbeidsgiver har man et ansvar, sån er det bare.

Nå har ikke dagboka noen formening om det er klubb eller spiller som har rett i denne saken her, men man noterer seg uansett at det som regel hverken tjener arbeidsgiver eller arbeidstaker å prosedere personalsaker i media. I stedet for kompromisser som begge, på sikt, kan leve med, skapes det tapere. Klubb blir fort stempla som en vanskelig arbeidsgiver og spiller kan fort bli stempla som en sytepave som forsøker å trumfe gjennom vilja si. Ingen av delene er bra og begge parter lider fort omdømmetap.

Dagboka håper å tror at begge parter her er voksne og løser dette på en måte som er levelig for alle involverte.

Vålerenga i dag
Innebandykamp i Teglverket klokken 20.15.

Legg igjen en kommentar