Dagboka fredag 11. januar 2019

Det er fredag, isen på fortaua er klare for å sjukemelde deg, det begynner å bli litt lysere ute og Vålerenga ishockey turer videre i bravur. Vi skal hviske og tiske litt om overgangsmarkedet og rose NFF. Vålerenga ishockey Etter å ha kosta isen med henholdsvis Hønefoss og Fredrikstad de siste to rundene var det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. januar 2019»

Det er fredag, isen på fortaua er klare for å sjukemelde deg, det begynner å bli litt lysere ute og Vålerenga ishockey turer videre i bravur. Vi skal hviske og tiske litt om overgangsmarkedet og rose NFF.

Vålerenga ishockey

Etter å ha kosta isen med henholdsvis Hønefoss og Fredrikstad de siste to rundene var det Lillehammer som stod for tur på Furuset i går. Og selv om resultatet ikke ble så spektakulært som i de foregående matchene, satt laget igjen med pene 5-2 når kampen var over.

Vi ble vitne til det vi må betegne som årets merkeligste mål. Eklund klarte å finte Bergseng langt opp i pølseboden. Mens Bengtsberg var på vei ut av kassa for å plukke bak mål, setter Eklund pucken hardt opp i krysset bak, mens Bengtsberg står og fikler på rødlinja. Om det var fotball hadde det blitt kalt scoring fra midtbanen.

VPN husket selvsagt å minne Bengtsberg om å ta med både sennep og vaffel.

Vålerenga ligger nå på en andreplass bak Stavanger med en kamp mindre spilt. Vestlendingene har ikke hatt den beste flyten etter poengtap mot Manglerud og 4-0-tap mot Hamar og det er lov å håpe at det fortsetter selv om det kanskje er litt vel optimistisk å sette vår litt til Pantere og Stjerner.

Om du er gira på å se hockey og komme deg litt bort fra byens tjas og mas, spilles det kamp i Asker i mårra klokka 16:00

Distriktsnyheter

Haugesund er i vinden for tiden når det kommer til idioti og krangling. Denne gangen er det Molde det har oppstått problemer med.

Begge lag har blitt felt i NFFs Dom-og sanksjonsutvalg etter at de i forbindelse med utlån av moldespillerne Wadji og Svendsen. Avtalen inneholt nemlig en klausul om at spillerne ikke kunne brukes mot Molde. Det er i tillegg til å være på grensen til barnslig også veldig ulovlig og resultatet ble dermed 20 000 blanke kroner i bot til begge lag.

Ikke hver dag vi er enige med NFF, men noen ganger er det deilig å være det.

Hvisking, ryktespredning og sladder

Lokalblekka Adresseavisa hevder at flere norske klubber jakter på Rosenborgs Matthías Viljámsson og en av klubbene som er nevt er vårt kjære Vålerenga. I tillegg til FK Stasjonsbygda og Tromsø.

Det er ikke kommet noe konkret tilbud, men det kan jo skje. Virker som en åleit spiller han. Han har vist at han kan score mål, men er ikke av de som dundrer inn fleng. Var også langtidsskada 2017-2018, men har spilt en del kamper for RBK siden i sommer.

Lov å være litt lunken?

Vålerenga i dag

Fredagspils på Vershuset, Øst og Bohemen. Sistnevnte i kombinasjon med quiz.

Legg igjen en kommentar