Dagboka mandag 17. desember 2018

Det er bare å lære seg navnet Ajara Nchout Njoya med en eneste gang. Damelaget har signert henne fra Sandviken IL, og hun kommer til å bli en suksess uansett hva som skjer med Isabell Herlovsen. I morgen er det hockeykamp mot Sparta. Ajara klar for Vålerenga! https://t.co/JrEYQO6g6c — Vålerenga Fotball Kvinner (@VIFDamer) December 17, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 17. desember 2018»

Det er bare å lære seg navnet Ajara Nchout Njoya med en eneste gang. Damelaget har signert henne fra Sandviken IL, og hun kommer til å bli en suksess uansett hva som skjer med Isabell Herlovsen. I morgen er det hockeykamp mot Sparta.

Ajara ble altså nominert til årets spiller i Toppserien i år, og 25-åringen har signert for Vålerenga.

– Å styrke troppen med en måljeger som Ajara gleder oss stort, og vi ser frem til å se henne i aksjon i den den blå trøya. Inn i 2019 har vi spesifikt ønsket oss mer fart i laget, og det får vi definitivt med Ajara. At hun videre, både i klubb og landslag, har vist frem sine evner til både å assistere til scoringer og score selv, gjør at dette er en spennende signering, sier Monica Knudsen til vif-damefotball.no.

Her kan du se litt av hennes meritter fra tidligere:

 

Treningskamp

Fredag 15. mars kommer Strømsgodset til Intility for å spille treningskamp, skriver Drammens Tidende. Mer vet vi ikke. Avisen skriver også at onsdag denne uken kommer NFF med terminlisten for 2019.

Isabell Herlovsen

NRK skriver at Isabell Herlovsen (30) i lengre tid har ønsket seg bort fra Vålerenga, men klubben ønsker ikke å gi slipp på landslagsspissen. Nå er hun visstnok i ferd med å legge opp om hun ikke får forlate klubben innen jul.

Forholdet mellom landslagsspissen og VIF-trener Monica Knudsen skal visstnok ha blitt mer og mer betent. Problemet til Herlovsen er at hun har to år igjen av kontrakten, og ingen har foreløpig villet kjøpe henne ut av den (muligens er Røa på banen, men det var litt uklart). Hun vil imidlertid fristilles fra kontrakten, noe Vålerenga ikke er så keen på.

Dagboka veit ingen ting mer om denne saken enn det som kommer fram i media, og kan egentlig bare konstatere at dette er en veldig merkelig sak. Av prinsipp mener vi at klubben har rett i dette tilfellet, men dersom trenere/ledere har oppført seg dårlig på en eller annen måte har selvsagt Herlovsen et poeng. Men foreløpig fremstår dette bare som en merkelig sak.

[poll id=»130″]

Borte mot Sparta

Vålerenga har nå fire seire på rad, og bør selvsagt plukke med seg alle poengene borte mot Sparta i morgen. Men husk at vi vant bare 3-2 hjemme mot samme lag 18. november, og at du ikke får noe gratis.

Allerede torsdag kl 1830 kommer Storhamar på besøk, og da gjelder det å være med fra start. Det blir også romjulshockey med kamper mot både MS og Oilers.

Håndball-tap

Herulf Moss vant 32-28 over Vålerenga i helgens håndballkamp i 1. divisjon. Altså nytt tap på våre gutter.

Vålerenga i går

Husker du Morten Bakke? Han var keeper da vi slo Odd i cupfinalen i 2002. En sånn type spiller som fikk to landskamper, en som først og fremst var med i troppen (tredjekeeper under EM i 2000 uten et eneste innhopp). Hvorfor dagboka nevner han? Morten bakke ble 50 år – i går.

 

 

Legg igjen en kommentar