Dagboka tirsdag 18. desember 2018

I morgen kommer terminlista for Eliteserien, men dagboka er allerede i gang med planlegginga. Også minner vi om hockeykamp seinere i dag. I går spurte vi dere om det er riktig av Vålerenga å bare rive i filler kontrakten med Isabell Herlovsen. 53% av dere mener et rungende «nei». Det er dagens dagbok veldig enig … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 18. desember 2018»

I morgen kommer terminlista for Eliteserien, men dagboka er allerede i gang med planlegginga. Også minner vi om hockeykamp seinere i dag.

I går spurte vi dere om det er riktig av Vålerenga å bare rive i filler kontrakten med Isabell Herlovsen. 53% av dere mener et rungende «nei». Det er dagens dagbok veldig enig i. En konflikt mellom spiller og trener er selvfølgelig ikke bra for noen, men det betyr ikke at Vålerenga bare skal rive i stykker kontrakten.

Det spørs om vi ser Isabell Herlovsen i Vålerenga-drakt i 2019 (foto: Eivind Hauger)
Det spørs om vi ser Isabell Herlovsen i Vålerenga-drakt i 2019 (foto: Eivind Hauger)

Konflikten vet ikke dagboka noe som helst om, men Herlovsen er fortsatt en ettertraktet spiller. Karrieren har kanskje vært litt på hell, men på sitt beste er hun veldig god. Hun har derfor en markedsverdi, og den markedsverdien bør Vålerenga kunne hente litt inn. Det snakkes om at Røa er interessert, men da bør Røa også erkjenne at det kan være greit å sende over noen kroner i retning Vålerenga også.

Terminlista Eliteserien 2019

I morgen kommer terminlista for Eliteserien 2019. Den lista finner vi Vålerenga Fotball Elite Herrer på. Hele 30 ganger finner vi dem. Det store spørsmålet er hvordan Vålerenga er plassert. Hvor åpner de? Hvor spilles 16. mai-kampen? Blir det kamp hjemme under Norway cup?

2018-sesongen åpna med bortemøte mot Kristiansund BK. Neste år tror dagboka det blir hjemmekamp. Mot hvem er vi litt usikre på, men siden det fort er kaldt og guffent i nord tipper vi enten Tromsø eller Bodø/Glimt. Resten av kampa er litt fram og tilbake, men vi tror ikke det blir noen bortetur til nord-områdene før tidligst mai. Tidligst.

Og når vi er inne på mai-måned. 16. mai blir atter en hjemmekamp. Det var såpass godt besøkt og flott denne sesongen at NFF mener her bør det være rom for fast hjemmekamp. Blir det ny hjemmekamp mot Stabæk? Vi tror det. Dette kan potensielt bli et fast oppgjør de gangene Stabæk er i Eliteserien – enten fast på Intility eller så kan det veksle mellom Nye Nadderud Dream Arena og Intility. Det blir spennende å se.

Sam Johnson scora Vålerengas mål mot Stabæk på hjemmebane. Hvor mange scorer han i morgen?
Vålerenga vant 1-0 over Stabæk på Intility 16. mai i år, blir det ny scoring for Sam Johnson neste sesong på samme dato?

Deretter går vi inn i en ganske lang periode med litt ferie og slikt. I uke 30 er det Norway Cup og med mindre det er noe landslagsræl den uka tipper vi det blir hjemmekamp mot noe som ikke nødvendigvis trekker så mye folk. Kanskje Mjønndarn kommer en tur, eller hva med Viking? Nyopprykka lag kan jo fort være gøy å ha på stadion rundt da. Vi håper uansett de store oppgjøra blir spredd litt utover og gjerne når det er gøy å dra på kamp. Vi vil altså ha Rosenborg, Lillestrøm og Brann etter at varmen har kommet, men før tæla setter inn. August, september og tidlig oktober er flott. Eller en gang i mai.

Siste runde i 2019 spilles 1. desember. Første søndag i advent vil nok ikke markeres på Intility. Skjønt, det kan jo endres. Er det en stadion som passer til vinterfotball så er det jo Vålerengas hjemmebane. Om siste runde spilles på bortebane håper vi på noe som ikke er så langt unna. Borte mot Mjøndalen, Strømsgodset eller Stabæk kunne vært fint, men hjemme er best.

Hockey-moro i Sparta

I dag tar vi julehandelen i Sarpsborg og ser samtidig hockey-kampen mellom Sparta og Vålerenga. Den begynner klokka 18:30, så vi anbefaler du drar om ikke så lenge. Klanen har en ypperlig sak om hvor viktige de neste kampa er. Vi anbefaler at du leser den også.

Vålerenga i dag

Hockey-tur til Sarpsborg, tirsdagsmoro på Bohemen, Øst eller Vertshuset.

Legg igjen en kommentar