Dagboka torsdag 20. desember 2018

Terminlista er her, Vålerenga hockey spiller i kveld, Vålerenga håndball tapte men Vålerenga ishockey vant. Jula nærmer seg og nye spillere er allerede signert. Terminlista Vi har mista interessen for å være mugne på terminlista. Den blir som den blir, selv om vi påpeker åpenbare brister i logikken. I år starter ballet 30. mars hjemme mot … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. desember 2018»

Terminlista er her, Vålerenga hockey spiller i kveld, Vålerenga håndball tapte men Vålerenga ishockey vant. Jula nærmer seg og nye spillere er allerede signert.

Terminlista

Vi har mista interessen for å være mugne på terminlista. Den blir som den blir, selv om vi påpeker åpenbare brister i logikken.

I år starter ballet 30. mars hjemme mot Mjøndalen. Det er ikke brutalt tidlig og det er en passe uinteressant motstander. Det vi biter oss mest merke i er at kampstart varierer mellom 15:00, 18:00, 19:00 og 20:00 på de første 14 rundene.

Supportere er over middels opptatt av tradisjoner og rutiner. Dette gir oss ingenting av dette.

Hele terminlista for Vålerenga kan du se her.

Storhamar på besøk

Hva er rett side av Mjøsa? Sør for Mjøsa er rett side. Et godt stykke, faktisk. Det skjønner folka på Hamar og i kveld valfarter de til hovedstaden for å oppleve ekte kjærlighet, ekte vinnervilje, ekte stemning og ekte hockey.

Kampen foregår i Furuset Forum og starter 18:30. Er´u ikke der er´u teit.

Håndball og Innebandy

Foreningas stolte representanter for disse to hallidrettene var i ilden i går. Vålerenga Håndball målte krefter mot Nøtterøy Håndball. Det gikk ikke så bra. Nøtterøy er svin som pælmer ballen i trynet på keeper og vant kampen. Så langt denne sesongen har Vålerenga spilt 13 kamper, men ikke tatt noen poeng. Det gjør at de ligger helt sist på tabellen. Nøtterøy ligger derimot på tredjeplass.

Vålerenga innebandy målte krefter mot Lillestrøm. Som kjent er det ikke noe særlig tak i folka fra stasjonsbyen og Vålerenga kunne vinne 8-5. Ganske komfortabelt og lett når man kan det.

Dette betyr at Vålerenga leder hele driten med 27 poeng på 12 kamper. Hurra!

Spillere inn

Vålerenga har signert nye spillere. Østlendingen kan melde at Svanhild Sand har signert for to år. Svanhild har spilt for Trondheims-Ørn siden 2015, og Dagboka forstår et klubbskifte er etterlengtet. Til klubbens sider sier Svanhild:

Jeg ser frem til å kunne utvikle meg som fotballspiller og tror jeg kan ta mange nye steg her. Vålerenga virker som en veldig profesjonell klubb både sportslig og administrativt, med høye ambisjoner som jeg har lyst til å være med å bidra til å realisere.

Vi er enige.

En annen spiller med ferskt blekk på Vålerengakontrakt er Ajara Nchout Njoya. Hun kommer fra Sandviken og har signert for to år. Forbrukslån – Dette er ofte et lån som er større enn smålån og har en varighet opptil 5 år. Slik lån tas ofte for å kjøpe dyre varer, betale for medisinske tjenester, reise / ferie, studere, oppussing av bolig eller til bil. Forbrukslån i Norge Egenskaper ved et forbrukslån: Søknadsskjema utfylles kostnadsfritt på nettet og er tilgjengelig 24 timer i døgnet; Du får svar innen kort tid på om du får innvilget kreditt; Hvis du får innvilget, overføres pengene raskt til din konto; Noen av lånene kan tas selv om du har en dårlig kreditthistorie fra tidligere; Fleksible vilkår og et stort utvalgt av ønskede lånebeløp.

Monica Knudsen omtaler signeringen slik til klubbens sider:

Å styrke troppen med en måljeger som Ajara gleder oss stort, og vi ser frem til å se henne i aksjon i den den blå trøya. Inn i 2019 har vi spesifikt ønsket oss mer fart i laget, og det får vi definitivt med Ajara.
At hun videre, både i klubb og landslag, har vist frem sine evner til både å assistere til scoringer og score selv, gjør at dette er en spennende signering,

Flotte gaver i adventskalenderen, vi synes det.

Vålerenga i dag

Furuset forum! Kamp 18:30 mot Storhamar, og dette vil du ha med deg.

Legg igjen en kommentar