Dagboka onsdag 12.desember 2018

Olden til Vålerenga og besteste banen i Norge. God onsdag! Intility Arena – Norges besteste bane!! Kapteinene i Toppserien og Eliteserien stemmer hvert år frem årets bane. I år stakk Intility Arena av med seieren i Toppserien, og kom på andre plass, etter Lerkendal, i Eliteserien. Når det er sagt så ble stadion vår kåra … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12.desember 2018»

Olden til Vålerenga og besteste banen i Norge. God onsdag!

Intility Arena – Norges besteste bane!!
Kapteinene i Toppserien og Eliteserien stemmer hvert år frem årets bane. I år stakk Intility Arena av med seieren i Toppserien, og kom på andre plass, etter Lerkendal, i Eliteserien. Når det er sagt så ble stadion vår kåra til den beste kunstgressbanen i hele Eliteserien.

Det er ikke en lite stolt Østerhaug som på klubbens sider sier:
«Vi ønsker å skape Norges beste kampdagsopplevelse både for publikum, spillere og delegater, og det å vite at folk setter pris på å komme til Intility Arena er noe vi er veldig glade for. Vi hører ofte mye negativt snakk om kunstgress, men når klubbene stemmer frem Intility Arena som den beste banen bak Lerkendal, betyr det at underlaget vårt er veldig bra. Det er vi glade for.»

Mens gutta skryter av underlagget så ser damene, slik damer ofte gjør, på hele pakka! Vålerenga kan kose seg med at vi eier «Beste bane 2018». Markedsansvarlig i Vålerenga Fotball Bredde, Jens August Dalsegg sier det så fint: «Dette er stor stas for hele Vålerenga-familien og spesielt for de som har lagt ned masse arbeid for at arenaen faktisk er en realitet. Jeg føler meg ganske trygg på at Intility Arena er helt i verdenstoppen hva gjelder stadioner på kvinnesiden, og vi er stolte av å kunne invitere til fotballfest i Toppserien her hver andre uke.» Vi signerer på den! Dette er stor stas. Movies4K https://4kmovies.co resolution 2160p for best quality movies.

Olden til Vålerenga?
Sondre Olden er en av de hockeyspillerne vi aldri glemmer. God fart på jerna og et håndledd som er mykt som smør. Dessuten er han en innmari fin fyr…vi mener…du blir ikke kalt for «Golden Olden» uten grunn, lissom.

I VG i går kunne vi lese sort på hvitt det mange av oss har spekulert i i ukevis, nemlig at The Golden One sliter i Kroatia. Ikke bare er han skada, men han får ikke lønna si heller. Er det lov å krøsse fingra for en snarlig retur hjem til Vålerenga??

Olden…hvis du leser dette så har Dagboka ei melding til deg: Please please please…pretty please with sugar on top!

Legg igjen en kommentar