Kveldsdagboka mandag 10. desember 2018

Er Reka rett mann for Rosenborg? Vålerenga vinner igjen og det ser veldig bra ut for hockeyen. Aalesund og Lars Bohinen kan ikke si det samme, mens dagboka gir ros til de unge gutta i Stabæk.  Jonas Oppøyen etter kveldens seier over Frisk Asker.: https://t.co/RPlyRoVZDP via @YouTube — Vålerenga Ishockey (@VIFhockey) December 9, 2018 Grønstad, … Fortsett å lese «Kveldsdagboka mandag 10. desember 2018»

Er Reka rett mann for Rosenborg? Vålerenga vinner igjen og det ser veldig bra ut for hockeyen. Aalesund og Lars Bohinen kan ikke si det samme, mens dagboka gir ros til de unge gutta i Stabæk. 

Grønstad, Colin, Lindström og Oppøyen sørget for en relativt grei seier og at vi virkelig er med i den norske hockeytoppen. Neste hjemmekamp er 20. desember mot Storhamar, og det kan bli moro. For Storhamar sliter om dagen. I tillegg er Daniel Sørvik tilbake.

Lokalavisa på Hamar har en tittel (som vi ikke gidder å betale for å lese): Innrømmer at det er tøft å være Storhamar-trener om dagen.

Det er jo jævla pussig at et lag som nesten spiller seg til kvartfinale i Champions League må ha straffer mot Ringeriek for å avgjøre kampen. Men dette er noe vi veit alt om, bare ekstra deilig når det ikke skjer deg sjæl.

Bakke/Rekdal

Fotballmessig er vi ganske så off-season i Norge, derfor dveler vi litt ved Rosenborg.

Styreleder i Sarpsborg Cato Haug, bekrefter til VG at Rosenborg har vært i dialog med deres trener.

– Jeg kan bekrefte at Rosenborg har tatt kontakt og bedt om å få snakke med Geir. Det skjedde noen få dager tilbake, og vi ønsker ikke å være en klubb som til enhver pris skal beholde verken spillere, trenere eller andre ansatte. Så Geir har fått lov til å prate, sa han til VG. Og Geir Bakke takket nei.

Nå mener Adresseavisens kommentator at Rekdal er kvalifisert for jobben siden han klarte å løfte Start i høst (dog ble det nedrykk). Denne dagboka spør seg: Skal det virkelig ikke mer til for å være aktuell? Jada, Rekdal vant serien i 2005 og cupgull for Aalesund, men likevel.

Vel, hva synes du?

[poll id=»129″]

Stabæk

Dagboka gir jo egentlig blaffen i om Stabæk eller Aalesund spiller i eliteserien. Men et poeng er uansett interessant.

NTB skriver at Stabæk er eliteseriens yngste lag med totalt 15 spillere i troppen under 21 år. Sju av dem sto oppført på lagoppstillingen til den siste kvalifiseringskampen mot Aalesund søndag.

– Tobias og Hugo, som er født i 2000 og 1999, har vært utrolig viktige for oss og har fått masse erfaring. Neste år kommer de til å være enda bedre, sier Ohi Omoijuanfo.

Dagboka vil berømme alle klubber som klarer å få fram unge spillere. Nå er det jo selvsagt litt enklere i Bærum som ikke har det samme presset og kravet til resultater som hos oss, og selv om flere ser veldig lovende ut (noe vi også har flere av), er det fortsatt en lang vei å gå før de er etablerte spillere i eliteserien.

Det er greit å huske på at når U20-landslaget møtes til samling i begynnelsen av januar, har både Stabæk og Vålerenga tre spillere med. Kristoffer Klaesson, Felix Horn Myhre og Christian Borchgrevink er våre tre.

Vålerenga i dag

Juletrekulene er i Sjappa. Okei, litt sent å kjøpe i kveld, men i morgen finner du de fire kulene, to røde og to blå, som selges for 199 kroner og som passer perfekt på juletreet til alle med hjertet i Vålerenga.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar