Dagboka fredag 7. desember 2018

Hovedstaden er dekket i et kaldt teppe av snø, vi nærmer oss andre runde i advent, Vålerenga vinner hockeykamper og på søndag kommer askerbøringene på besøk. Vi ser også på tips til julegaver og tegneserier. Lillehammer i går Det ble spilt hockeymatch i Lillehammer i går og det gikk sånn någenlunde som forventa. Det ble … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. desember 2018»

Hovedstaden er dekket i et kaldt teppe av snø, vi nærmer oss andre runde i advent, Vålerenga vinner hockeykamper og på søndag kommer askerbøringene på besøk. Vi ser også på tips til julegaver og tegneserier.

Lillehammer i går

Det ble spilt hockeymatch i Lillehammer i går og det gikk sånn någenlunde som forventa. Det ble ingen målfest i den viktige kampen i mjøsbyen, og Vålerenga vant 2-1 ut på tross av at de bare produserte tolv skudd under hele kampen. I tredje perdiode vant Lillehammer skuddstatistikken 13-1.

Kanskje ikke den beste dagen på jobb for våre gutter, men faen heller, seier er seier. Forsvaret skinner over enga!

Asker på søndag

Søndag får vi besøk «hjemme» når friskusene kommer på visit og vi har muligheter for å plukke nye poeng og lande den fjerde seieren på rad. Vi ligger for tida ett poeng bak Storhamar, og selv om vi hater de folka der, kan vi ikke helt se at de taper sin match mot Hønefoss, så ser ut som vi må vente noen dager til før vi sklir pent forbi på tabellen.

Om du er gira på hockey, og det er du jo – møter du opp på Furuset søndag klokka 17:00. Ta med deg sneipen og gjør en kveld av det da vøtt.

Julegaver til hele familien

I følge Dagsavisen havna Vålerenga på et snitt på 9 173 tilskuere i år, og havna dermed på en tredjeplass bak Rosenborg ballklubb og Sportsklubben Brann. Hele eliteserien hadde en tilbakegang på 12%, men vi kan i det minste «skryte» av at vi sammenlagt hadde den minste tilbakegangen på 5%.

Sist fredag tok vi opp hvordan du kommer deg på match, NFF har flytta sesongen til et litt mer fornuftig starttidspunkt, sesongkorta holder samma prisen og klubben snakker om gull 2019.

Om du lurer på hva du skal bruke julegratialet ditt på, har vi et godt forslag: Kjøp sesongkort. Ikke bare til deg selv, men hele familien. I tillegg til å få sett samtlige hjemmekamper i ligaen, ha førsterett på andre kamper og slipper å stresse med cupfinalebilletter, kan du også lene deg tilbake i sofaen, knaske pepperkaker og se Love Actually i fred, vel vitende om at du slipper å stikke ned på Oslo City i siste liten for å kjøpe julegaver.

Full liste over priser på månedskort finner du her: vifsesongkort.no

Legg merke til at ungdom og barn under 18 år får et kort til en 500-lapp. Det er billigere enn et videospill.

Vi vil alltid værra her

Vi vil alltid værra her
Foto: Startskudd.no

Krystad og gjengen har nå samla inn en tredjedel av alt de trenger for å gi ut tegneserie om Vålerenga. Om du enda ikke har bestilt oppfordrer vi på det sterkeste å støtte prosjektet. Med en god strek og nerdete tilnærming til historie vet vi at dette kommer til å bli klasse greier.

Prosjektet kan støttes her

Vålerenga i dag

I tillegg til å kjøpe julegaver og bestille tegneserie stikker vi på quiz på Bohemen eller tar et glass på Øst eller Vertshuset.

 

Legg igjen en kommentar