Dagboka mandag 3. desember 2018

Vålerenga skal møte Lyn i 2019 – i 3. divisjon. Abdi Ibrahim har ikke lenger kontrakt med Vålerenga, og alt tyder på at han forsvinner. Vålerenga kjempet seg til full pott borte mot Ringerike (det var mer enn Storhamar klarte borte mot MS). – Jeg vet ikke om jeg er ferdig i Vålerenga, men jeg … Fortsett å lese «Dagboka mandag 3. desember 2018»

Vålerenga skal møte Lyn i 2019 – i 3. divisjon. Abdi Ibrahim har ikke lenger kontrakt med Vålerenga, og alt tyder på at han forsvinner. Vålerenga kjempet seg til full pott borte mot Ringerike (det var mer enn Storhamar klarte borte mot MS).

– Jeg vet ikke om jeg er ferdig i Vålerenga, men jeg har ikke hørt fra dem. I fotballen er det slik at man aldri helt vet hva som skjer. Akkurat nå ønsker jeg å ta litt ferie, sa Ibrahim til Nettavisen i går, som skriver at han reiste vekk allerede søndag.

Han forteller at det er ett konkret tilbud som foreligger, som han nå vurderer om han skal ta: – Det foreligger et helt konkret tilbud fra utlandet. Jeg ønsker ikke å si så veldig mye mer om det, sier Ibrahim.

Etter det Nettavisen kjenner til skal det være en klubb fra den russiske toppdivisjonen som har kommet på banen, og som har tilbudt 27-åringen kontrakt.

– Vi snakker jevnt og trutt med ham, men kontrakten han hadde med oss har gått ut. Det er ikke noe nytt å melde der, sier Jørgen Ingebrigtsen.

[poll id=»128″]

Vel, vi er i en fase hvor det blir mye skriving om diverse spillere i tiden som kommer. Dersom Vålerenga skal ta nye steg i 2019 (tok vi egentlig noen steg i det hele tatt i 2018?), er det nærliggende å tro at Ronny vil ha inn flere spillere. Snart kommer det antagelig også en oversikt over hvor mange spillere som har gått inn og ut av Vålerenga i Ronnys periode.

Alt som kan trigge kritikere – og en presse som mangler innhold – fører til saker med Vålerenga i tittelen. Vi liker det, men husk at alt som skrives og sies om klubben ikke er like alvorlig. De største kritikerne klarer vi uansett å være sjæl.

Alexander Søderlund

Alexander Søderlund blir 32 år i 2019, og mediene (særlig VG) skriver at Vålerenga er interessert i Søderlund. Antagelig er Ronny keen, siden media skrev om dette også i sommer, men da skal Søderlund ha valgt oss bort. Nå innser han at han er andrevalget bak voldsdømte Bendtner, og muligens vil han derfor forlate Rosenborg.

Dagboka er skeptisk, så vi spør deg.

[poll id=»127″]

Lokaloppgjør mot Lyn

Lyn kommer på besøk på Intility, og det betyr lokaloppgjør i 3. divisjon i 2019. Her må vi faktisk berømme NFF for et godt oppsett. Tipper LSK ikke er like fornøyd med sine 6-7 turer til Nord-Norge for å spille 3. divisjonskamper.

Norild, Mjøndalen 2, FK Tønsberg, Halsen, Ørn Horten, Frigg, Follo, Ready, Lyn, Grei, Vålerenga 2, Lokomotiv Oslo, Ullern og Drøbak-Frogn er rett og slett en bra terminliste. Savner Årvoll, Nordstrand og Rommen, men det kan vi leve med. La oss møte dem i cupen!

Seier på Hønefoss

Vålerenga startet hockeykampen bra. De var overlegne Ringerike i alle faser av spillet og ledet fortjent 0-2 etter første periode.
Spesielt 0-2 målet var lekkert. Stene førte pucken over hele isflata og kunne skutt sjæl. I stedet serverer han Ylven et realt rekepass med majjjones og Ylven putta enkelt i den åpne kassa.
VPN er usikre hva som skjedde i pausa mellom 1. og 2. periode, men utfra prestasjonene så kan det virke som om det ble servert gløgg mens Roy Einar med fløyelsmyk stemme messet om at kampen allerede var vunnet og at de derfor innførte mental flexitid på jobb. Riktignok økte vi til 0-3 i denne perioden, men vi var ikke til stede.
3. periode ble ikke noe bedre, og da Ringerike til slutt svarte på invitasjonen, ble det kamp igjen. Dumme utvisninger, dårlig holdning og lite samhandling, og plutselig var det 2-3 og kamp igjen. Mot Ringerike. Ringerike.
Heldigvis klarte vi å ri av den selvpåførte stormen og kunne innkassere 3 poeng.
Det positive med denne kampen er at vi knep 3 poeng på Dragons og 1 på lissomklubben fra Stavanger.
Vålerenga i dag
Du kan bruke dagen til å undre over hvordan den gamle hockeyspilleren Erik Follestad (29) klarer å toppe Spotify-lista i Norge sammen med Linni Meister med julelåta Juletragedien. Han spilte vel fire sesonger for oss før han la opp og ble en personlighet i VG TV, men hva sier egentlig dette om Norge? Haha. Dagboka synger heller: Jeg vil bare ha det gøy, og danse rundt i ullundertøy!

 

Legg igjen en kommentar