Dagboka 28. november 2018

Dagboka i dag snakker utelukkende om hockey før den subtilt erklærer sin kjærlighet til Daniel Sørvik.   I går var det hockeykamp i fjøset borte i Hamar. Det ble et knepent 1-0 tap. Vi stilte uten en langtidskada Spets og Røymark som er utestengt i fem kamper etter boardinga i kampen mot Oilers. Første periode … Fortsett å lese «Dagboka 28. november 2018»

Dagboka i dag snakker utelukkende om hockey før den subtilt erklærer sin kjærlighet til Daniel Sørvik.

 

I går var det hockeykamp i fjøset borte i Hamar. Det ble et knepent 1-0 tap. Vi stilte uten en langtidskada Spets og Røymark som er utestengt i fem kamper etter boardinga i kampen mot Oilers.

Første periode starta greit. Vi var på høyde med bønda og spillet bølga fram og tilbake uten at det var noen av laga som hadde et klart spillermessig overtak. Ingen av laga spilte spesielt bra. Det var greit lissom…hverken mer eller mindre.  Vi klarte å la vær å drite oss ut til det sto igjen drøye fire minutter igjen av perioden. Da klarer vi å kuke det til med å miste pucken i egen sone (Noe som egentlig er helt utrolig og faktisk litt av en prestasjon!!). Dokken sender avgårde en god pasning til den eldste og sureste søstra Thoresen som på sin side bare behøver å holde kølla si på isen for å styre pucken i kassa bak en Søberg – som på sin side forøvrig sto en kjempe kamp. Bønda gikk til pause med en 1-0 ledelse.

Andre periode var vi mer på. Olsen lyra i vei et skudd i stolpen og vi hadde noen kjempe sjanser. Dog vinner man ikke kamper på sjanser….man vinner med mål, og vi var sørgelig ineffektive foran fremmed kasse! I tredje fikk bønda, helt korrekt, annullert en goal for aktiv skøytebruk og kampen endte 1-0 til Dragons.

Det var ikke en spesielt velspilt kamp fra noen av laga. Med det mener vi at hverken bønda eller oss var sjukt gode. Forskjellen var at bønda sto litt tettere med rekkene sine og – til syvende og sist- var hakket mer effektive enn det vi var.

I de tre siste kampa har vi spilt mot de tre laga som i skrivende stund er over oss på tabellen, og vi har tre tap på rad. I de neste matchene møter vi Stjernen, Ringerike, Lillehammer, Frisk, og Sparta før vi møter Dragons igjen i den siste kampen før jul. Dagboka veit vi har mannskap godt nok til å ta poeng i alle disse kampene. Vi er gode nok til å leke i toppen!

Skal vi leke i toppen av tabellen så må vi opp i ringa. Vi må plukke av oss de små personlige feila og spille hvert bytt som om det var det siste. Max innsats og ikke ta noen fanger! Vålerenga har det best trente mannskapet i ligaen og skal kunne slite ut og mørne motstanderne sine ganske så godt gjennom serien (for ikke å snakke om sluttspillet) dersom man klarer å legge bak seg frustrasjon og destruktive tanker i garderoben før hver match.

Vålerenga på landsen
Vi noterer oss at pappa Thoresen har tatt ut Strøm, Røymark, Lindstrøm og Espeland til Lørenskog Meca-turneringen, som spilles i desember. Grattis med det, gutta.

Sørvik elsker Vålerenga og Vålerenga elsker Sørvik
Landslag og HC Litvinov-spilleren Daniel Sørvik er observert i Oslo og TV2 spekulerer i om Sørvik snart er klar for retur til Vålerenga.

Daniel Sørvik har aldri forlatt Vålerenga. Han er bare ute å lufter vingene sine litt, så at han kommer tilbake for å ikle seg den kongeblå drakta igjen er ikke noe å spekulere i: Det kommer garra til å skje! Spørsmålet er bare når. Sørvik er under kontrakt med HC Litvinov ut 18/19 sesongen.

At Sørvik er glad i Vålerenga og at han innerst inne er keen på å heve bøtta over hodet i nye Jordal Amfi er det ikke noen tvil om. Sørvik er glad i oss og vi er glad i han. Dette er det nærmeste en kjærlighetserklæring vi kommer i dag….det er tross alt bare onsdag og lenge igjen til helg!

Legg igjen en kommentar