Dagboka tirsdag 20. november 2018

Det gror godt i Vålerenga Ishockey. Vi gratulerer en rekke spillere med landslagsoppdrag og begynner såvidt å se mot helgen. Noe av det dagboka liker aller best med Vålerenga hockey er den evigvarende produksjonen av ekstremt gode hockeyspillere. Det sier på en måte aldri stopp. Og det gjør det ikke nå heller. Helgen 8. – … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. november 2018»

Det gror godt i Vålerenga Ishockey. Vi gratulerer en rekke spillere med landslagsoppdrag og begynner såvidt å se mot helgen.

Noe av det dagboka liker aller best med Vålerenga hockey er den evigvarende produksjonen av ekstremt gode hockeyspillere. Det sier på en måte aldri stopp. Og det gjør det ikke nå heller. Helgen 8. – 10. november var det landslagssamlinger for de yngre landslagene og igjen er Vålerenga godt representert.

Vålerenga Ishockey melder det har vært hele 21 spillere innom de forskjellige landslagene den aktuelle helgen. Her dreier det som spillere på U16, U18, U20 og kvinnelandslaget.

Dagboka gratulerer følgende spillere med et flott landslagsopphold:

Norge U20 Filip Lalande og Lars Erik Francke-Enersen
Norge U18  Calle Spaberg Olsen, Mats Viker Brekke, Nicolai Eliesen, Sander Frøberg og Tobias Johansen Breivold
Norge U16  Magnus Knutsen, Tobias Arntzen, Theodor Freidher Hamm, Espen Thorsen, Leo Halmrast, Magnus Olavesen, Joakim Opsahl og Kristian Riise
Norge Kvinner  Mia Isdahl, Linn Aakre, Therese Strømstad og Tina Anita Scott

I tillegg var Vålerenga-spillerne Daniel Sliks og Ralfs Litaunieks på Latvia U16 og Latvia U17.

Vi gleder oss skikkelig til forhåpentligvis se mange av disse spillerne ta på seg VIF-drakta for A-laget og så heve bøtte på bøtte i Nye Jordal Amfi.

Fotball til hælja

Du trodde det kanskje var over? Neida! På lørdag 18:00 spilles Eliteseriens siste runde. Der kan Vålerenga kapre en plass blant de åtte beste. Kom, la oss laga show på Intility! Motstander er Ranheim. Dette blir gøy! Анкеты проституток. Тюмень Лучшие проститутки города у нас!

Vålerenga i dag

Vi koser oss med talenter og ser framover mot

Legg igjen en kommentar