Dagboka mandag 19. november 2018

Vi fortsetter å prestere i hockey samtidig som vi venter på at fotballsesongen skal bli ferdig. I mellomtiden skal det spilles landskamp på Kypros i kveld. 987 tilskuere fikk se at vi vant skuddstatistikken overlegent mot Sparta, men kampen måtte likevel til straffer for å finne en vinner. 2-2 ble til 3-2 etter straffene. Storhamar … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. november 2018»

Vi fortsetter å prestere i hockey samtidig som vi venter på at fotballsesongen skal bli ferdig. I mellomtiden skal det spilles landskamp på Kypros i kveld.

987 tilskuere fikk se at vi vant skuddstatistikken overlegent mot Sparta, men kampen måtte likevel til straffer for å finne en vinner. 2-2 ble til 3-2 etter straffene.

Storhamar tapte som kjent på lørdag mot Lillehammer, dermed er vi ett poeng bak med en kamp mindre spilt. Hyggelig er det også at ligaens toppscorer spiller i kongeblått: Det var Tobias Lindström som ordnet 2-1 til oss, hans 16. scoring for sesongen.

Rasmus var en av gutta som satte sin straffe, og klubben har snakket med han:

Spiller for 6. plass

Lørdag kl 18 kommer Ranheim til Intility for å avslutte sesongen 2018. Det skal bli deilig å være ferdig med dette året. I våres ble det 2-2 i bortekampen i en kamp hvor Ranheim hadde to skudd på mål.

Rekruttlaget rykka ned, damene underpresterte big time og flaggskipet vårt var bare i korte perioder der de skal være. I teorien klarer vi årets målsetting (topp 6) dersom Brann slår Odd og vi vinner over Ranheim, men uansett hvor mye vi vinner til helgen, så er denne sesongen ille.

Men la oss se på noen lyspunkter. Bare to spillere har scoret mer enn toppscoreren vår Sam Johnson. 11 mål på 21 kamper er faktisk ikke håpløst av 25-åringen, og han er en type å bygge laget rundt på topp. En klassespiss det er lett å like. Her er hans to scoringer mot Start:

https://www.instagram.com/p/Bobkf72Bu8r/

Vi har i år ikke vært i nærheten av nedrykk. Trygg grunn har vært gjennomgangsmelodien i hele år, ja, veit at medaljer var håpet for mange, men likevel: Vi levde farlig i fjor og året før, men ikke i år.

I perioder har vi sett jævlig bra ut. Hjemme mot Rosenborg og Brann var imponerende, og vi viste et toppnivå som gir grunn til håp og optimisme (hvis vi glemmer mye av det andre som har skjedd i år).

Kypros – Norge

Kypros må slå Norge for ikke å rykke ned fra nasjonsligaen (som en av de dårligste lagene med færrest poeng på nest siste plass). Norge må som kjent vinne (og her er det litt målforskjell mot Bulgaria som kan avgjøre osv) for at vi skal vinne gruppa. Ingen tvil om at nasjonsligaen faktisk er positivt med tanke på å redusere antall kjedelige landskamper (hei, England – Kroatia), men ingen nasjonsliga i verden kan si noe annet enn at det norske landslaget er fortsatt rimelig kjipt å følge med på. Men dagboka heier på Norge og krysser fingre og har trua. Faan, det er Kypros ass.

Håndball-tap

Det ble sesongens niende strake tap for håndballgutta i 1. divisjon. Det hjalp åpenbart ikke med ny trener (det er bare damer som trener gutta). 20-27-tap borte mot Follo.

Vålerenga i dag

Norge spiller kl 2045 i kveld. Tja, nyt disse bildene i mellomtiden?

 

 

Legg igjen en kommentar