Dagboka fredag 16. november 2018

Det er fredag, landslagspause, hockey går greit for tida og en ny fyr har dukka opp på treningsfeltet. Vålerenga ishockey Vålerenga turer videre og går gikk det greit veien da iskrigera valsa over Manglerud Star 6-0. Manglerud rakna fullstendig og førstekeeperen ble sendt i garderoben for å være ufin. I tillegg til dette tapte oljearbeidera … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. november 2018»

Det er fredag, landslagspause, hockey går greit for tida og en ny fyr har dukka opp på treningsfeltet.

Vålerenga ishockey

Vålerenga turer videre og går gikk det greit veien da iskrigera valsa over Manglerud Star 6-0. Manglerud rakna fullstendig og førstekeeperen ble sendt i garderoben for å være ufin. I tillegg til dette tapte oljearbeidera i Lillehammer, mens Dragene ikke klarte å dra med seg alle poenga ute i Asker. Det betyr at Vålerenga ligger tre poeng bak dragene med en kamp mindre spilt.

Vålerenga fortsetter som det jagende laget og på søndag kan du se dem hjemme mot Sarpsborg klokka 17:00

Landslagspause

I all sin uendelige visdom har NFF lagt opp årets eliteserie slik at man får et par uker ventetid på siste match. At dette trekket er på barneskolenivå når det kommer til prosjektering har blitt skrevet og diskutert opp og ned i hele år, spillera er forbanna, trenera er forbanna, publikum har gitt opp og nå har vi kommet dit. En eliteserietom helg før siste serierunde.

Leandro Marín

Mediene melder om at det er en ny mann på treningsfeltet denne uka og vi har tatt en titt på hvem han er.

Født 22. januar 1992 i Neuquén, i Neuquénprovinsen i Argentina. Som en del av ungdomssatningen til Boca Juniors blir han flyttet opp på seniorlaget i 2010  der han spiller 39 kamper og scorer ett mål for Buenos Aires-klubben før han i 2016 blir lånt ut til naboklubben Club Atletico Tigre der han spilte 11 kamper.

Samme året blir han lånt ut til Arsenal. Ikke det britiske Premier League-laget, men det nylig nedrykkede Primera B Nacional-laget Arsenal de Sarandí.

Ut i fra tidslinja hadde ikke Marín noe med dette å gjøre da han ble solgt fra Boca Juniors til det sveitsiske superligalaget FC Lausanne-Sport for 1,25 millioner € i 2017. Før han ble klubbløs spilte han 22 kamper i sveitsisk liga, der scora han 2 mål.

Hvorfor Marin nå er klubbløs vet vi ikke, men det kan være så enkelt som at kontrakten med Lausanne har utløpt. Uansett syns vi det er en spennende spiller.

Vålerenga i dag

Det er kviss på Bohemen og øl i krana på Øst og Vertshuset. Vi regner med at alle samma viser Slovenia-Norge. Selv om vi er forbanna på NFF, syns vi jo tross alt at det er stas når landsen gjør det bra.

 

Legg igjen en kommentar