Dagboka onsdag 7. november 2018

Dagboka snakker fint om Vålerengas medieavdeling, vi er litt oppgitt over NFF og tar et lite blikk på innebandy. Det er ganske mye i Vålerenga fotball som ikke er sånn superb for tida. Det er ganske mye som rett og slett er bekmørkt for oss supportere. Derfor skal vi se på noe som er en … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. november 2018»

Dagboka snakker fint om Vålerengas medieavdeling, vi er litt oppgitt over NFF og tar et lite blikk på innebandy.

Det er ganske mye i Vålerenga fotball som ikke er sånn superb for tida. Det er ganske mye som rett og slett er bekmørkt for oss supportere. Derfor skal vi se på noe som er en lysende sti; en glede i høstmørket: EngaMedia. Lørdag hadde Klanen.no et innlegg om hvor bra Vålerenga har blitt på underholdning- og informasjonsbiten. Det er en hyllest dagboka vil slenge seg på.

Tina Wulf la dessverre skoa på hylla, men samtidig plukka hun ned videokamera og mikrofon. Det tror vi er en av de bedre signeringene Vålerenga har gjort i administrasjonen.

Men noe manglet.

Og det som manglet var en partner-in-crime. I administrasjonen satt det allerede en fyr som hadde masse sjarm og erfaring fra TV 2. Sammen med Freddy dos Santos har de løftet EngaMedia til noe av det bedre vi har av fotball-underholdning i Eliteserien. Spesielt podcasten EngaPod er helt fantastisk. Dagboka syns det er veldig kult, og tøft, av Vålerenga å ha et sånt show. Det kan komme noen meldinger mot laget og klubben noen ganger, men det er sånn det skal være i Vålerenga. Vi skal ha takhøyde og det syns Dagboka at Vålerenga viser.

En ting dagboka har merka seg med dette er hvordan kolleger som ikke er så veldig opptatt av fotball, men syns Vålerenga er litt kult, nå nevner dette i lunsjen. Enten så har de sett et videoklipp eller så har de hørt noe på EngaPod. Dagboka tror dette er med på å vise fram Vålerenga, laget og klubben på en positiv måte – og spesielt fordi takhøyden er høy. Det er rett og slett litt Vålerengelsk.

Så all ære til Tina Wulf, Freddy dos Santos og kanskje spesielt til Vålerenga som gir EngaMedia friheten til å boltre og leke seg med video, lyd og tekst.

NFF sender bot til Trondheim

Da Rosenborg gjesta Intility tidligere i år så dro de opp en noe ufin oppførsel. Dagboka driter i om det blir blussa så lenge de klarer å oppføre seg, men vi reagerte da nevnte bluss ble kasta mot banen. Nå har bota fra NFF ankommet Trondheim og den lyder på 70.000.

NFF har begrunna dette ganske godt, men vi er litt overraska av størrelsen på bota. Dagboka trodde den ville være større. I beslutninga er det hele fire avsnitt som forklarer hvorfor de legger skjerpende vekt på at bota skal være høy. Spesielt skjerpende #3 syns vi er interessant:

Det legges også i skjerpende retning vekt på at det dreier seg om flere ulike overtredelser i løpet av én kamp. Det vises til at det ble antent ulovlig pyroteknikk, pyroteknisk materiale ble kastet på banen og mot en sikkerhetsvakt, og to av supporterne løp inn på banen.

Hvorfor i alle dager ble da ikke bota høyere? Dagboka tippa bota endte på rundt 100.000 – den endte på 70.000. Forstå det den som kan. Kamagra ® est un medicament puissant et efficace pour traiter la dysfonction érectile! Kamagra a la même forme, la taille et les mêmes ingrédients que Viagra, qui a été initialement emise par Pfizer.

Oslooppgjør i innebandy

En idrett vi kanskje litt for ofte neglisjerer er innebandy. Journalen, høyskolen i Oslos egen studentavis, neglisjerer det heldigvis ikke. Deres journalist Annika Byrde tok turen til Teglverket idrettshall der for å skrive om kampen Vålerenga mot BMIL. BMIL er Bygdøy Monolitten Idrettslag så dette var et reinspikka Oslooppgjør. Klassisk øst mot vest. By mot land. Med kølle i hand.

Matchen endte med seier til BMIL på straffer. Sluttresultatet ble 5-5. Vi er ikke helt sikre på hvordan dette funker, men vi tror det er litt som i hockey. Bare uten is og i en gymsal. Uansett syns vi det er gøy når litt perifere idretter blir nevnt. Spesielt når vi klarer å plukke det opp når andre skriver om det.

Vålerenga i dag

Vi gratulerer Christian Borchgrevink, Felix Horn Myhre og Magnus Retsius Grødem med plass på henholdsvis U20- og U21-landslag.

 

Legg igjen en kommentar