Dagboka mandag 5. november 2018

Denne dagboka er omtrent på nivå med det Vålerenga viser om dagen. Det er bare hockeygutta og Yngres som leverer. 0-0 hjemme mot Sarpsborg er isolert sett ingen katastrofe, men bidrar heller ikke til å imponere noen. Det luktet liksom «kjedelige greier» lang vei av denne kampen, og når NTB skriver «det var ikke mye … Fortsett å lese «Dagboka mandag 5. november 2018»

Denne dagboka er omtrent på nivå med det Vålerenga viser om dagen. Det er bare hockeygutta og Yngres som leverer.

0-0 hjemme mot Sarpsborg er isolert sett ingen katastrofe, men bidrar heller ikke til å imponere noen. Det luktet liksom «kjedelige greier» lang vei av denne kampen, og når NTB skriver «det var ikke mye å rope hurra for da Vålerenga og Sarpsborg delte poengene i et målløst oppgjør i hovedstaden søndag», veit du at du ikke har gått glipp av noe.

– Vi holder nullen, og det er bra. Defensivt er vi gode. Offensivt er vi for treige til å produsere noe som helst. Vi må ha litt mer trøkk offensivt, men vi var et samlet lag og det er jeg fornøyd med, sa Ronny til Eurosport.

Det er nå to kamper igjen og vi har fortsatt null og niks å spille for – annet enn ære og troen på at det gir mening å vinne fotballkamper. S08 er fortsatt på plassen bak oss, og vi kan ta igjen Odd på plassen foran oss. Vel, vel.

Damene tapte

Emilie Østerås sørget for at damene tok ledelsen i det 58. minuttet borte mot Kolbotn, men tre mål av hjemmelaget – og vips tapte vi 1-3. Dermed ble det sjette plass på damelaget i Toppserien – en del svakere enn forventet, kan man si.

G14 og G16

Vålerengas utviklingslag har levert strålende sesonger i nasjonal serie. Både G14 og G16 ble denne helgen seriemester etter seier over henholdsvis Brann og Lillestrøm, skriver klubbens sider.

– Jeg må ærlig si at jeg ble ordentlig skuffa da rekruttlaget rykka ned forrige helg, men helgens prestasjoner ga et fint plaster på såret. Det er meget godt gjort å vinne nasjonal serie, og i helgen gjorde vi det med to lag, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren, og vil du lese mer, klikker du deg inn på klubbens sider. Redigering och korrekturläsning av uppsatsen Uppsats.eu

Hockey-seier

Nå er det landslagspause, men vi sikret ny seier over Frisk Asker. Tobias Lindström sørget for ledelse etter 28 sekunder borte i Askerhallen. Filip Gunnarsson og Mats Trygg utnyttet overtall og sikret dermed. Vi er fire poeng bak Storhamar med en kamp mindre spilt.

Vålerenga i dag

Du kan jo ta deg en bayer og tenke høyt om voldsdømte bør få spille videre som om ingen ting har hendt.

 

Legg igjen en kommentar