Dagboka onsdag 31. oktober 2018

I dag snakker vi om damer, innebandy og puck. Vålerenga på Landsen! Vålerengas wonder woman, Isabell Herlovsen, kler på seg flagget på brøstet for gang nummer 122 og spiller A-landslagskamp mot Japan den 11. november. Dette er den siste landskampen damene spiller i år. Neste år er det fult kjør med VM-sluttspill og greier (Heisan…gutta!!). … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 31. oktober 2018»

I dag snakker vi om damer, innebandy og puck.

Vålerenga på Landsen!
Vålerengas wonder woman, Isabell Herlovsen, kler på seg flagget på brøstet for gang nummer 122 og spiller A-landslagskamp mot Japan den 11. november. Dette er den siste landskampen damene spiller i år. Neste år er det fult kjør med VM-sluttspill og greier (Heisan…gutta!!).

Isabell er ikke den eneste vålerengaspilleren som kler i seg landalagsdrakta denne høsten.
Både Andrine Tomter og Marie Markussen er tatt ut til U23-troppen som skal møte Sverige den 8 november.

Mens troikaen Abdrine, Marie og Isabell snart skal i ilden, har Emilie Lidbakken Østerås allerede levert varene så til de grader på J16-landslaget. I forige ledet Emilie, med kapteinsbindet på armen, J16-landslaget til en 1-2 seier over Russland. Med den seieren gikk laget til tops i EM-kvalifiseringa, og de vant gruppa si med 3 poeng mer en russera.

Bra jobba, jenter! Måtte dere tjene til inspirasjon for gutta også.

Innebandy
Søndag møtte innebandygutta skiklubben Liiiiin til derby. Det endte med en deilig deilig 4-5 seier til oss. Fra lagets Facebook-sider melder de følgende:
«Spesielt bakover på banen er det et bunnsolid Vålerenga lag som kontrollerer inn en viktig seier borte mot Lyn.

Når samtidig serieleder Lillestrøm går på et solid tap, så er nå 1.divisjonstabellen rekordjevn for øyeblikket.

Det skiller nå bare 2 poeng mellom 1.plass og 6.plass på tabellen, midt i der med 1 poeng opp har VIF plassert seg, et ypperlig utgangspunkt, når vi nå har forsterket stallen, og ser mer solide ut enn på lenge.»

Allerede til søndag spiller gutta toppoppgjør hjemme i Teglverket Kl 15:00 mot BMIL. Følg Vålerengas vei mot toppen, og få med dere denne kampen.

Puck
I går var det seriestart for U11-gutta. Det endte med et knepent 4-5 tap mot Furuset. Aldri gøy å tape, spesielt i serieåpninga på hjemme-is, men neste gang tar vi dem. Vi skal vinne krigen, og da får det bare være at vi taper ett og annet slag

U20-laget spilte hjemme mot Lillehamer i går. Det ble et 3-4 tap.

Ellers noterer vi oss at klubben bør oppdatere nettsidene sine snart. Ikke en eneste nytt innlegg i hele oktober er litt slackt.

Vålerenga i dag

Lillelørdag! Det betyr at vi stikker innom Øst for middag og ei iskald ei

Legg igjen en kommentar