Dagboka torsdag 1. november 2018

Halloween er overstått. Om du ikke blei skremt kan Dagboka by på fotball, hockey, håndball, sesongkort, streik og avstemning. Alt relatert til Vålerenga, og akkurat det bør skremme de fleste. Frisk Asker og streik På lørdag reiser iskrigerne til Askerhallen hvor tiger skal pryles 3×20 minutter. Tigere er muligens freda, men det er åpenbart ingen … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. november 2018»

Halloween er overstått. Om du ikke blei skremt kan Dagboka by på fotball, hockey, håndball, sesongkort, streik og avstemning. Alt relatert til Vålerenga, og akkurat det bør skremme de fleste.

Frisk Asker og streik

På lørdag reiser iskrigerne til Askerhallen hvor tiger skal pryles 3×20 minutter. Tigere er muligens freda, men det er åpenbart ingen grunn til å ta hensyn til det.

Denne sesongen har Frisk Asker plukka pinlige 27 poeng på 17 kamper. Vålerenga har derimot lugga til seg 34 poeng på 16 kamper. Dersom du har anlegg for pengespill er det derfor ikke tvil om hvordan du disponerer midlene i denne kampen. Har du bare generelt anlegg for gla´hockey tar du turen til Asker.

Pucken droppes 16:00.

Det kan være verdt å få med seg så mye puck du kan for 12. oktober møtes spillerforeningen NISO og NHO Idrett hos Riksmeglingsmannen. Dersom denne meglingen havarerer blir det streik i hockey, håndball og fotball.

Spillerforeningen krever høyere minstelønn, karriererådgivning og tiltak knyttet til mental helse. De to siste punktene krever at arbeidsgiver oppretter et fond sammen med NISO.

Til VG sier  Jesper Hoel at det bør koste klubbene litt å eie spillere:

Gjennom en proffkontrakt eier klubbene rettighetene til spilleren. Da bør de også betale noe for det. Alternativet er en amatørkontrakt der spillerne står fritt

Joel avslutter med å understreke viktigheten av fondet:

Det viktigste er at klubbene må være med og opprette et fond sammen med NISO, som skal brukes til å yte spillerne profesjonell hjelp når det gjelder mental helse og karriereveiledning. Mange har ikke en anelse om hva de skal gjøre etter karrieren.

Er detta så urimelig, da?

[poll id=»125″]

Sesongkort til salgs

Fotballherrene forbereder salget av sesongkort for 2019 i disse dager. Klubben er tydelig fornøyd med at de holder prisene på samme nivå som i år og opplyser om at salgstart er som følger:

Tirsdag 6. november klokka 14.00: Gjenkjøp for alle med sesongkort 2018 (gjelder til og med 27. november). Her kan kan du kjøpe samme sete som du hadde i år.

Torsdag 22. november klokka 12.00: Forkjøpsrett medlemmer av Vålerenga Fotball Elite, Vålerenga Fotball, samt Klanen (gjelder ikke på plasser som er reservert årets sesongkortholdere).

Onsdag 28. november klokka 12.00: ÅPENT SALG!

Da er det bare å legge seg i sovepose utenfor Sjappa allerede i dag.

Damene hyller suppoerter

Damelaget er så til de grader fornøyd med oppmøte på årets kamper at de ydmykt takker alle supportere for oppmøte, godt humør og lun stemning.

Særlig trekkes Ragnar Olufsen frem som bor i Alta. Han har derfor en ganske drøy reisevei, men stiller allikevel på kamper både borte og hjemme. Til klubbens sider sier Ragnar at han er glødende engasjert og stor tilhenger av damefotball.

Dagboka tror på Ragnar!

Søndag er neste og siste sjanse for å oppleve Vålerengas damer denne sesongen. Da besøkes Kolbotn, og med kampstart 13:00 rekker du fint herrenes kamp mot Sarpsborg 18:00.

Årets fotballmamma

OBOS-ligaen kårer årets fotballmamma. Nå er nominasjonsrunden over og kampen om tittelen er i gang. En som har gått videre er Karianne Skaug, som representerer Holmlia sportsklubb. Om hennes nominasjon skrives det blant annet:

Karianne stiller opp for jentene i Holmlia sportsklubb sånn at de får gjort det de liker aller best nemlig spille fotball. Karianne gir disse jentene mange gode opplevelser på og utenfor banen via sitt engasjement og innsats.

Hun startet jentelaget i 2006 og stiller veldig opp for laget og barna sine. Hun er en flott mamma og skikkelig engasjert i fotball.

Alltid 100% tilstede. Stor motivator for egne og andres barn. Uttrykker enormt smittende glede.

Vålerengarelevans? Først og fremst skal Oslo øst alltid vinne! Dernest er Karianne Skaug så tilstede på Valle at mange sikkert tror hun er ansatt av Vålerenga. I løpet av dagen kommer informasjon om hvordan vi kan stemme, alle bør sitte klare.

Stem her.

Vålerenga i dag

Vålerenga damer A møter Ammerud til håndballkamp i Jordalhallen 20:45

 

 

Legg igjen en kommentar