Dagboka tirsdag 30. oktober 2018

Kaldt i været, kaldt i sinnet. Vi henter info fra sosiale medier og ser mot helgens vintermoro. I gamledager mottok mediene gjerne en nyhetsmelding fra NTB. Det gjør de nok fortsatt, men nå er det så mange andre kanaler de henter nyheter fra så meldingene er fort litt utdaterte. Sånn er det for oss i … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 30. oktober 2018»

Kaldt i været, kaldt i sinnet. Vi henter info fra sosiale medier og ser mot helgens vintermoro.

I gamledager mottok mediene gjerne en nyhetsmelding fra NTB. Det gjør de nok fortsatt, men nå er det så mange andre kanaler de henter nyheter fra så meldingene er fort litt utdaterte. Sånn er det for oss i VPN også. I går mottok dagboka en melding på Facebook. Den lyder som følger:

Hvis det trengs lyspunkter kan det rapporteres om at Vålerenga Trolls U19 slo Eidsvoll 19 – 12 i semifinalen på lørdag som var, og møter Oslo Vikings i finalen 14.00 førstkommende lørdag. Kampen spilles på Eidsvoll vgs. da Jordal som kjent er «indisponert» og Frogner Stadion gjøres om til skøytebane i disse dager

Og lyspunkt trengs jo, selv om ishockeygutta gjør sitt for å holde Vålerenga-smilet oppe.

Når vi er inne på hockey. Neste kamp ut er borte mot Frisk Asker i Askerhallen. Den spilles på lørdag 3. november klokka 16.

Utendørsidrett i sludd

Ser vi ut av vinduet så ser vi enten en hvit vegg eller sludd. Høsten har virkelig kommet til Østlandet med alt det høsten innebærer. Trafikkaos, nordlendinger som godter seg over «søringa» som ikke klarer å skifte dekk på bilen sin, fotball med gul ball og færre tilskuere på tribunene.

Søndag spilles nest siste hjemmekamp i Eliteserien. Vålerenga tar i mot Sarpsborg. Det er en kamp som strengt talt ikke har noe betydning, utenom en bedre tabellplassering som igjen kan gi mer penger i kassa etter endt serie. Og det er jo alltid fint. Men det er ikke noe den gjengse supporter bryr seg nevneverdig om.

Det dagboka lurer på er hvor mange som faktisk gidder å møte opp. Basert på dagens vær tror vi ikke det kommer så veldig mange.

Vi nevnte det er nest siste hjemmekamp. Siste hjemmekamp er 24. november. Det er over 20 dager til. Det blir en kald affære på Intility.

Vålerenga i dag

Dagboka har droppa bussen og tar heller hjemmekontor. Kanskje vi våger oss ut en tur på et av Klanens vannhull for å se om de har noe godt drikke. Det bør helst være varmt.

Legg igjen en kommentar