Dagboka mandag 29. oktober 2018

Helsvart helg for Engas fotballherrer i Eliteserien og PostNord-ligaen, en helg på det jevne for damene, og deilig kongeblåmandag for hockeygutta. Dagboka starter bra, men ender dårlig idag. Grusom revansj mot pantertantene Det var bare ett lag på banen. Det var Vålerenga. Ringerike var statister og vi ga oss ikke før det sto 9-2 på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 29. oktober 2018»

Helsvart helg for Engas fotballherrer i Eliteserien og PostNord-ligaen, en helg på det jevne for damene, og deilig kongeblåmandag for hockeygutta. Dagboka starter bra, men ender dårlig idag.

Grusom revansj mot pantertantene

Det var bare ett lag på banen. Det var Vålerenga. Ringerike var statister og vi ga oss ikke før det sto 9-2 på tavla. Lindstrøm fikk finjustert børsa og Ask hadde tydeligvis polert kølla for han leverte et par klassepass som det er lenge siden vi har sett han har gjort. Klasseforskjellen på laga var tydelig kampen igjennom, men det løsna ikke skikkelig før Ringerike gikk på noen utvisninger midt i 2. periode. Da fikk vi to 5 mot 3 situasjoner og putta 3 mål. Derfra og inn var det leikestue. Røyrmark isens beste.

 

Uavgjort for damene

I årets siste hjemmekamp spilte damene våre 1-1 med Arna-Bjørnar. Stine Pedersen scora vårt mål. Dette innebærer at vi, med en storseier og noen andre resultater vår vei, kan ta en 4. plass foran Sandviken og Kolbotn. Så får man heller gjøre opp status på sesongen etter det. Vi har satsa ambisiøst, men har vi egentlig kommet noe nærmere togstasjonen på vei til Gardermoen som troner på toppen av tabellen?

 

Rekrutta rykka ned

Det har sett dårlig ut lenge, og i helga ble det altså klart at rekrutta rykker ned etter 5-4 tap mot Bryne. Det er triste greier, ikke minst fordi resultatene gikk vår vei i de andre kampene. Som mange ganger før denne sesongen scorer gutta masse mål og leder flere ganger, men kollapser litt for lett i forsvar og taper kamper på slutten likevel. Les mer om selve kampen på klubbens sider.

Odd er altså det eneste Eliteserielaget med rekruttlaget i 2. div neste år. Hvis du allerede var lei av å høre Fagermo messe om de lokale talentene sine, så får du det enda verre neste sesong!

Et lyspunkt er at vi kan komme til å få byderbyer mot lag som Lyn, Frigg, Ullern, Ready, Lokomotiv Oslo og Grei neste sesong. Men så kloke og greie er ikke NFF.

 

Billett merket: Noen som vil blø litt for drakta

Her kommer det nada om selve kampen i Drammen, bare en god gammal rant:

Jeg ER SÅ LEI av å se og høre om manglende innsats og at mentaliteten i gruppa er skjør, for detta har vi hørt om hver sesong siden Rekdal kom tilbake. Jeg blåser i hvor gode treningsukene deres har vært, for det vises i hvert fall ikke i kamp.

For det må faktisk sitte i hodet! Vi har sett at gutta kan løpe godt nok, langt nok, og holde kampen ut. Vi har sett at spillet vårt kan være vakkert som en symfoni og spille ut hvem som helst. Så hvorfor skjer ikke dette hver helg?

Det er kun noen få spillere som har vært med fra da Rekdal tok over i 2013 og fram til i dag. Er det sånn at vi skal tolke det som at de er «fanebærere» for denne ustabiliteten, eller har det sakte men sikkert opp gjennom åra foregått en «kompetanse»-overføring av dårlig mentalitet, så den bare fortsetter å leve i spillergruppa?

Og kom ikke her og snakk om å spille under press! Spillerne har 10 000 tilskuere i ryggen hver forbanna hjemmekamp, som synger og støtter de uansett resultat. Klarer hjernen din å vri det om til å spille under press, så har du ikke noe å gjøre på en fotballbane. Они поражают своей внешностью и профессиональными навыками универсальных любовников. Смелые с красивым телом транссексуалки НСК дадут потрогать вам свой член, и хотят взаимного минета.

For the record, så har jeg fortsatt trua på Ronny og cos prosjekt. Vi skulle nærme oss toppen sesong for sesong har det blitt sagt. På vårt beste spillemessig og kondisjonsmessig er vi snart der. Det som MÅ ligge i bånn, nemlig innsats og viljen til å blø for drakta hver forbanna kamp, står til stryk.

 

Vålerenga i dag

Vi er fyllesjuke på andre dagen etter bryllup i helga og sovner snart i tastaturet på jobb. Helga og litt euforisk synging på stadion kan ikke komme fort nok.

Legg igjen en kommentar