Dagboka torsdag 25. oktober 2018

En kjapp dagbok er i ferd med å se dagens lys. Det blir litt hockey og litt fotball. I tillegg myser vi på siste tilskuddet blant Vålerengarelaterte bøker. Bortekamp for Iskrigera Vålerenga gikk på sitt første hjemmetap for sesongen mot Stavanger Oilers sist og nå venter en bortekamp mot Bengt-Åke Gustavssons Stjernen. Vålerenga snitter på … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. oktober 2018»

En kjapp dagbok er i ferd med å se dagens lys. Det blir litt hockey og litt fotball. I tillegg myser vi på siste tilskuddet blant Vålerengarelaterte bøker.


Bortekamp for Iskrigera
Vålerenga gikk på sitt første hjemmetap for sesongen mot Stavanger Oilers sist og nå venter en bortekamp mot Bengt-Åke Gustavssons Stjernen. Vålerenga snitter på solide 2 poeng per kamp og har 28 etter 14 kamper, mens Stjernen har 16 på sine 14.

Vålerenga og Stjernen har møtt hverandre en gang tidligere i sesongen og da vant Vålerenga 8-1 hjemme i Forum i en kamp vi både dominerte. Dagens kamp blir nok jevnere. Deres største trussel er Hampus Gustavsson som kom fra Storhamar Dragons før sesongen og har 15 poeng på 14 kamper.

Kampen starter 1830 i Stjernehallen. Billetter finner du HER og da er det en fordel å velge felt J. Billetter kan sikkert også kjøpes i døra.

Så har’ru trua?

[poll id=»124″]

Gatelangs på Vålerenga
Gatelangs på Vålerenga er til salgs nå. Er du glad i både klubbens- og bydelens historie kan dette være boka for deg eller en fin gave til noen du veit vil sette pris på den (er snart jul vøtt).

Kjenner du dragninga til Vertshuset på tirsdag kan du stikke innom og kjøpe boka der. Pris 390,-

Mer info om bokprosjektet finner du på facebooksiden deres

Det drar seg mot kamp
Vålerenga fotball skal møte Strømsgodset på Marienlyst. Kampdag er lørdag og kampstart er kl 18. Vertene begynner nok å få litt frynsete nerver ettersom de har klart å spille seg inn i bunnstriden. Nå har de også annonsert at vi slipper å møte Marcus Pedersen som er skadet. Alle vet jo at tidligere spillere overpresterer og scorer mot oss så at han er borte er positivt. Trusselen fra Herman Stengel virker å være moderat. Får han i det hele tatt spilletid på Godset?

Billettinformasjon til kampen finner du HER.

Vålerenga i dag
Er jo denne kampen i Stjernehall da…

Legg igjen en kommentar