Dagboka onsdag 24 oktober 2018

Tap mot Oilers, innebandy og Carola. Surt tap for iskrigera I går spilte Vålerenga mot Oilers. Det ble et 1 -3 tap. Dette var en kamp vi burde ha vunnet. Vi var bedre enn fremmedlegionen fra vest i banespillet og vi hadde flest sjanser. Dessverre så var vi også sjukt ineffektive foran fremmed kasse. Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24 oktober 2018»

Tap mot Oilers, innebandy og Carola.

Surt tap for iskrigera
I går spilte Vålerenga mot Oilers. Det ble et 1 -3 tap. Dette var en kamp vi burde ha vunnet. Vi var bedre enn fremmedlegionen fra vest i banespillet og vi hadde flest sjanser. Dessverre så var vi også sjukt ineffektive foran fremmed kasse. Vålerenga trenger mange sjanser for å få mål, sånt taper man en del poeng av. Oilers var rett og slett mer effektive enn oss i går. Det fikk de godt betalt for…kanskje litt for godt. Men sånn er idretten. Det er antall mål som teller, ikke stilpoeng og antall skudd! Vi tror nok at vi vil se flere kamper av denne typen ut over i sesongen….dessverre. Neste match for gutta er allerede i morra. Da reiser vi i samla tropp til Fredrikstad for å se gutta reise kjærringa mot Stjernen. Pucken droppes 18.30

Keen på å være trivselsvakt på en litt skummel affære?
På sidene til damelaget til Vålerenga Trolls kan man lese at det etterlyses trivselsvakter til arrangementet Spøkelsene i Svartdalen førstkommende søndag mellom klokken 16.30 og 20.30. Dette er et hyggelig og spennende arrangement for store og små, med en skummel skummel skuuuummmel spøkelsesløype for kidsa (sikkert for et par lettskremte voksne også). Arrangementet er godt besøkt av både folk, skrømt, drauger og spøkelser. Kanskje kommer verdens skumleste dame Carola også….hvem veit!!

Innebandy
I helga som var spilte førstelaget til gutta cup-kamp mot Osi. Osi ble mer eller mindre feid av banen av gutta i kongeblått. Med en nydelig 8-1 seier lekte gutta seg videre i cupen.

Etter planen skulle andrelaget møte Gjerdrum til dyst, men det ble ingen kamp. Bønda feiga ut og stilte ikke til kampstart. Andrelaget måtte ta til takke med en 5-0 seier på walk over. Men som en vis mann en gang sa: Poeng er poeng, og seier er seier! Helga ble runda av med at tresjelaget tok en grei 5-2 seier mot Østensjø/Dverg.

De neste kampene spilles allerede til helga. Da spiller førstelaget borte mot Liiin, andrelaget borte mot Refstad og tredjelaget borte mot Ribbungene.

Er du keen på å se innebandy allerede i dag sier du?? Vel…du har sjansen! Damelaget har nemlig hjmmematch mot Øreåsen klokken 20.00. Det rekker du fint etter middag.

Vålerenga i dag.

Innebandy klokken 20.00

Legg igjen en kommentar