Vålerenga – Kristiansund 0-2

En trist kveld ender i øs pøs regnvær. To forskjellige utgaver av Vålerenga før og etter pause. Eliteseriens 26. runde – Intility Arena 21. oktober 2018, Kl. 18:00 Mål: 0-1 Kalludra (51. min) 0-2 Kastrati (62. min) Lagoppstillinger: Vålerenga: Adam Larsen Kwarasey, Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Sam Adekugbe, Daniel Fredheim Holm, Magnus … Fortsett å lese «Vålerenga – Kristiansund 0-2»

En trist kveld ender i øs pøs regnvær. To forskjellige utgaver av Vålerenga før og etter pause.

Eliteseriens 26. runde – Intility Arena 21. oktober 2018, Kl. 18:00

0-1 Kalludra (51. min)

0-2 Kastrati (62. min)

Lagoppstillinger:

Vålerenga: Adam Larsen Kwarasey, Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Sam Adekugbe, Daniel Fredheim Holm, Magnus Grødem, Mohammed Abu, Bård Finne, Chidera Ejuke, Sam Johnson

Bytter: Grødem ut, Felix Horn Myhre inn (65. min). Fredheim Holm ut, Ibrahim inn (77. min).

Kristiansund: Sean McDermott, Christoffer Aasbak, Christophe Rene, Dan Ulvestad, Aliou Coly, Liridon Kalludra, Andreas Hopmark, Amidou Diop, Sondre Sørli, Flamur Kastrati, Bendik Bye

Solgte billetter: 7927

Dommer: Tore Hansen

Kort: Ingen

Kampen:

1. omgang

Vi går ut og viser at dette er en kamp vi skal ha tak i. Litt bedre samspill på topp så hadde kveldens første mål kommet allerede etter tre minutter. Istedenfor får vi corner nummer 135 og 136 for sesongen uten at det gir noe annet resultat enn vanlig.

Corner nummer tre kommer allerede etter 12 minutter, skal det gi resultater denne gangen? Fredheim Holm legger inn og i klynga taper våre menn duellen. KBK får klarert ballen.

Etter kvarteret er det Bård Finne som er frempå. Får ballen etter et innkast og prøver å snike den inn i nærmeste hjørne men keeper er med på notene og sender ballen til en ny corner. Cornerern ender igjen opp i ingenting.

Nå er vi sultne! Minutter senere kommer Vålerenga på en ny overgang. Denne gang er det Fredheim Holm som prøver seg fra 16 meter. Ballen går dessverre rett i en KBK spiller.

Grødem trer seg gjennom etter 21 minutter. Dessverre så er det to stykker på han og han går i bakken. Det ropes på straffe, men den hadde nok vært veldig billig. Gode tendenser fra Grødem! Samme mann er frempå også etter 24 minutter, skyter fra skrått hold og den stryker på utsida av krysstanga.

To KBK spillere kræsjer etter 27. minutter og Dan Ulvestad ser skikkelig groggy ut etter den. Kommer seg faktisk innpå etter noen minutter på linja, blir spennende å se hvor lenge det varer.

33 minutter er gått når Vålerenga kombinerer nydelig nedover venstresida. Grødem blir tredd gjennom og sender den strøkent i mål, men flagget er allerede oppe. Den så hårfin ut, noe også reprisene viser.

Omgangens største sjanse kommer etter 41 minutter. Adekugbe feller en KBk spiller så Finne kan plukke opp ballen og sende et nydelig innlegg. Sam Johnson vinner duellen og head mot motsatt hjørne, dessverre sniker ballen seg utenfor.

Minuttet etterpå er Sam frempå igjen og skaffer ny corner. Den legger Bård Finne over hele feltet og utover dødlinja på andre siden av mål. Er det mulig???

Det blir lagt til to minutter i første omgang og KBK kommer seg til et skudd som Adam kontrollerer utenfor. Dermed ebber det ut til pause.

2. omgang

Og der var det også slutt for KBKs Ulvestad. Burde nok aldri blitt sendt utpå etter hodeskaden han fikk etter 27. minutter og blir bytta ut i pausen.

KBK får en corner før det er gått 5 minutter av andre omgang. Etter klabb og babb prøver Vålerenga å klarere, men KBK vinner ballen og kommer seg til et nytt innlegg som Liridon Kalludra setter kontant i mål fra 3 meters hold. KBK scorer på ren og skjær vilje!

Hva har skjedd i pausen? Vålerenga henger ikke med bakover i det hele tatt. Det slurves over en lav sko. Nå må det tas tak!

Tilslutt går det som det må når det slurves så mye, KBK trer gjennom Kastrati som har funnet rom når Adekugbe har blitt med fremover. Alene med keeper gjør han ingen feil og setter ballen enkelt i mål. 0-2. Hva har egentlig skjedd i garderoben til Vålerenga i pausen? Ronny Deila følger opp bytte med å ta av Grødem, dagens bestemann så langt, inn kommer Horn Myhre.

Dette blir en bratt oppoverbakke hvis vi skal få med oss poeng fra denne kampen.

Abu skyter utenfor fra returrommet etter en corner. Den sjette corneren for dagen.

Vi har ballen mye nå, kommer til noen halvsjanser. Etter 79. min er det Ejuke som kommer seg løs, men skyter himmelhøyt over mål fra rundt 10 meter.

Corner 7, 8, 9, 10 og 11 kommer også i denne perioden, totalt ufarlig som vanlig. Vålerenga må nå ha verdensrekord i dårlige cornere. Er det virkelig så vanskelig slå gode cornere og vinne dueller?

Som for å understreke at denne omgangen gikk til hælvete så åpner også himmelens sluser seg. Og regner pøser ned.

Ibrahim blir lagt i bakken i feltet etter 89. minutter, der skulle vel Vålerenga hatt straffe! Istedenfor blir det corner nummer 12 og det går som det pleier, duellen i feltet tapes.

Nærmere enn det kommer vi ikke. Det blir 2-0 tap. Kan ikke den sesongen her snart være over?