Dagboka onsdag 17. oktober 2018

I morra er det kamp. Vi snakker derby. Vålerenga tar i mot Storhamar Dragons, og vi skal sende bønda hjem i skam. Mens vi venter på kampstart så sitter vi i niglaner på webkameraet vårt, mens vi krysser fingra for at Jordal faktisk en dag kommer til å bli ferdig. Puck Vålerenga har tapt de … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. oktober 2018»

I morra er det kamp. Vi snakker derby. Vålerenga tar i mot Storhamar Dragons, og vi skal sende bønda hjem i skam. Mens vi venter på kampstart så sitter vi i niglaner på webkameraet vårt, mens vi krysser fingra for at Jordal faktisk en dag kommer til å bli ferdig.

Puck
Vålerenga har tapt de to poeng i tre av de fem siste kampene vi har spilt i Get-ligaen. I morra snur det. Da sette bønda fra innlandet seg i traktorene sine og durer inn til Oslo og Furuset for å bli slakta.

Vålerenga har – selv om vi har tap i brorparten av de siste kampa – spilt moro hockey. Utfordringa har vært enkelte personlige feil, ineffektivitet foran buret og perioder med noe ujevnt spill. Dette her snur i morra. Da forventer vi at gutta er oppe i ringa og på jobb.

Der vi har et lag som mer eller mindre er kjemisk fri for importerte utenlandske divaer, så stiller bønda med en hel haug av dem. Der vi står opp i taklingene, tar bønda rennefart og faller som bjerkeløv. Der vi stiller med full tropp mangler Storhamar storebror Thoresen som strengt tatt er ei hel rekke med bønder aleine når han funker.

I morra forventer vi at gutta tør stå opp på blå, og får ned tempoet til Dragons gjennom nøytral sone, spiser pucker og gir backa en sjans til å rydde opp foran en topp skjerpa Søberg.

Mot et lag med så mange offensive våpen må vi spille smart og ikke pådra oss unødvendige utvisninger. Dragons må få færrest mulig anledninger i 5 mot 4 og, gud forby, 5 mot 3. Gjør vi det og spille med hjertet uttapå drakta og de som skal produsere har en god dag blir dette schtøggt for bønda!

Det er bare å glede seg. Ta med deg kompisgjengen, dama og kidsa, og møt opp i Furuset Forum i morra. Puckdropp er klokka 19.00

Jordal Amfi!
Dagboka veit ikke om alle har fått det med seg, men vi har fått satt opp kamera slik at vi kan følge med eller overvåke det nye amfiet reise seg fra hølet i bakken. Du finner webkameraet på sida vår, øverst i venstre hjørne (alternativt så kan du trykke på denne lenka her). Klokka 07.15 i morges kan vi melde om at vi teller en traktor og ingen folk. Vi håper at det tar seg opp i løpet av dagen, hvis ikke blir det fort 2021 i stedet for 2020 som er i stedet for 2019 som er i stedet for 2018.

Legg igjen en kommentar