Dagboka tirsdag 16. oktober 2018

Dagboka spiller sjakk og funderer på om lag som Tromsø og Molde har livets rett. Hvem skal de i så fall byttes med? I gårsdagens dagbok spurte vi om dere håpa at Lyn rykka oppover i divisjonene. De fleste ønska Lyn oppover bare for byderbyenes skyld, mens ganske mange av dere var litt mer avmålt. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 16. oktober 2018»

Dagboka spiller sjakk og funderer på om lag som Tromsø og Molde har livets rett. Hvem skal de i så fall byttes med?

I gårsdagens dagbok spurte vi om dere håpa at Lyn rykka oppover i divisjonene. De fleste ønska Lyn oppover bare for byderbyenes skyld, mens ganske mange av dere var litt mer avmålt. Dagboka er ikke helt sikker og VPN-redaksjonen er delt i synet sitt.

Det hadde unektelig vært digg med en Eliteserie der alle de laga det er umulig å komme seg til blei erstatta med lag du kunne ta trikken til. Dropp lag som Tromsø, Bodø/Glimt, Molde og alt det rælet der – og få inn heller lag som Frigg, Oppsal og KFUM. Nå skal jo sistnevnte få ny arena også så da blir det jo like bra som tur til vestlandet.

Nå skal det sies at du kan få noen ganske fine turer til disse grisgrendte strøka, men litt for ofte så er det enten regn, tåke eller noe annet som ødelegger utsikten fra bussvinduet.

Da er det like greit å kunne ta trikken til Bislett eller buss 74 til Ekeberg.

Vålerenga setter verden sjakkmatt

Vålerenga Sjakklubb deltar for tiden i europacupen i sjakk. Her spilles det lagvis og i går ble det klart at Vålerenga gikk videre fra fjerde runde. De vant en visstnok kjempefin 5-1 seier over det tyske laget DJK Aufwearts Aachen. De er fra Aachen.

Vi gratulerer klubben med seieren og ser frem til neste runde. 5. runde går i dag og spilles mot Odlar Yurdu, Azerbadsjans landslag. I følge Øystein Gulbrandsen i Vålerenga sjakklubb er de litt bedre enn Vålerenga, men sjansen er der.

Lykke til!

Vålerenga i dag

Vi ser sjakk og landskamper i fotball. Jonatan Tollås Nation-league ruller fortsatt. Sistnevnte ser vi på en av Klanens skjenkesteder.

Legg igjen en kommentar