Dagboka mandag 15. oktober 2018

Seier, uavgjort og tap for Vålerenga i helgen, men summerer vi hendelsene var det vel ikke akkurat minnerike dager sett med Vålerenga-øyne. Damene slo Avaldsnes foran 242 tilskuere på lørdag. Isabell Herlovsen ble matchvinner med sin 2-1-scoring.  Dermed er vi fortsatt i ingenmannsland – dog med mulighet til å avansere til 5. plass fra dagens … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. oktober 2018»

Seier, uavgjort og tap for Vålerenga i helgen, men summerer vi hendelsene var det vel ikke akkurat minnerike dager sett med Vålerenga-øyne.

Damene slo Avaldsnes foran 242 tilskuere på lørdag. Isabell Herlovsen ble matchvinner med sin 2-1-scoring.  Dermed er vi fortsatt i ingenmannsland – dog med mulighet til å avansere til 5. plass fra dagens 7. plass.

Idioter på tur i Østfold. Dagboka registrerer at noen som påstår at de liker Vålerenga har driti seg ut i Sarpsborg.

En jente ble fraktet til legevakten etter at enkelte såkalte Vålerenga-supportere fyrte opp bluss under lørdagens ishockeykamp i Sarpsborg. Sparta vant 3-2 etter å ha ledet 3-0. Lindstrøm og Ahlholm scoret for Enga, og vi spilte 6 mot 4 det siste minuttet,men det ble altså tap.

Vil du høre hva Roy Johansen mener om kampen, klikk her:

Rekruttgutta har vært på Vestlandet og spilt for å unngå nedrykk. Ved pause ledet vi 3-0, men når kampen var over, sto det 3-3. Ikke bra.

Vi er fortsatt over streken – det er det aller viktigste. Ingen andre lag enn Skeid scorer flere mål enn oss i denne avdelingen – og det er digg – men defensivt er vi for svake. Faktisk er det ingen lag som slipper inn flere mål enn Vålerenga 2.

– Førsteomgangen var kjempegod, kanskje det beste vi har gjort med et såpass ungt lag. Vi scora et par klassemål, og hadde full kontroll defensivt. Vi spilte godt også i starten av andreomgangen frem til de fikk 1-3. Men derfra blir vi for feige, slutter å være oss selv, og slipper de inn i kampen igjen. Når det først skjer, var det bra at vi klarte å samle oss igjen, og fikk bedre kontroll, men klarte ikke avgjøre det, sa Gard Holme til klubbens sider.

Lørdag klokka 13 kommer Kåffa på besøk på Intility Arena.

Skeid og Oppsal

Men det kom noen gode nyheter for Oslo-fotballen: Skeid er klar for OBOS. Det er på tide at Oslo får en klubb i 1. divisjon, og det er vel ikke utenkelig at en og annen Vålerenga-spiller vil spille der. Oppsal er klar for 2. divisjon. Gratulerer til begge.

Hyggelig er det også å registrere at Frigg fortsatt er to poeng foran Lyn i sin 3. divisjonsavdeling. Dermed kan opprykket til Lyn glippe igjen.

[poll id=»122″]

Det var jo kjent for alle, men nå har også Oslo kommune innsett at Jordal Amfi ikke blir klar før 2020.

Noen burde faktisk lage en dokumentar om byggeprosessen rundt Nye Jordal Amfi. Hallen skulle egentlig stått klar til bruk denne høsten.

Det er jo ekstra kjipt å vite at elendig jobb fra Oslo kommune – før anbudsdokumentene var signert – er hovedgrunnen til de store problemene. TV2 hadde en fin sak om dette i november fjor med et presist spørsmål til kommunen:

– Den kulverten har jo ligget der i mange tiår. Hvordan kan det da plutselig bli et overraskelsesmoment, som forsinker prosjektet ett år?

– Det var ingen overraskelse for oss at det lå en kulvert under den gamle hallen. Vi hadde basert oss på kart og tegninger fra gammelt av. Men det har vist seg at den er større enn det vi kunne lese av kartene, og den lå også høyere. Dermed kom den i berøring med den nye hallen, sier direktør i KID, Eli Grimsby, til TV 2.

Husk dette når du i to nye år må vente på at hallen skal bli klar til bruk, og husk at bekken (kulverten) ble vurdert som en risikofaktor i en kvalitetssikring av PWC (firma som lever av revisjon og rådgivning) i mai 2015.

Vålerenga i dag

Mens vi venter på at Kristiansund kommer på besøk på søndag, kan du jo ta turen til Bohemen for å se Spania rundspille England i nasjonsligaen i kveld.

 

 

Legg igjen en kommentar