Dagboka torsdag 4. oktober 2018

Mange lurer på hva man får for 300.000 kroner om dagen. Vi gir deg et slags svar. Mange lurer på om Mohammed Abu signerer permanent. Vi gir deg et slags svar. Mange lurer på hvordan damelaget kommer seg på kamp. Vi gir deg et slags svar. Mange lurer på hvor Trolls skal trene. Vi gir deg … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. oktober 2018»

Mange lurer på hva man får for 300.000 kroner om dagen. Vi gir deg et slags svar. Mange lurer på om Mohammed Abu signerer permanent. Vi gir deg et slags svar. Mange lurer på hvordan damelaget kommer seg på kamp. Vi gir deg et slags svar. Mange lurer på hvor Trolls skal trene. Vi gir deg et slags svar. Dagboka, med et slags svar.

Heis opp en traktor

Klanen kjører innsamlingsaksjon. Målet er å få skrapa sammen 300.000 kroner til oppheng for TIFO. Mange tenker kanskje at 300.00 for noen taustumper og et par trinser høres voldsomt ut, vi spurte derfor Klanen om planen og fikk svar av talsmann Erling Rostvåg:

I teorien høres et par trinser og litt tau ganske dyrt ut. I praksis snakker vi om noe som må holde over ett tonn. Når vi skal heise opp stoff som dekker hele tribunefronten, må man ta høyde for både at stoffet er vått (regn) og at det kan få drag som et seil pga vind. I tillegg skal det være ett nett under stoffet. Nettet sikrer stoffet mot ujevnt drag (fare for revning) og gjør at vi kan henge opp ting som ikke er rene firkanter, men løse elementer, festet i nettingen, ikke i taket direkte.

Det gir mange muligheter, men veier også ekstremt mye. Det krever at det festes på en god måte i taket, at man ikke sparer på materialene og at man har motorhjelp på å få det heist opp. Det er de viktigste grunnene til at dette ikke koster 10-20.000

Det syntes Dagboka var et skikkelig kjedelig svar, så vi støtter oss heller på informasjonen fra forumet hvor brukeren Plaum opplyser:

Som jeg forstår det så inkluderer det 11 taljer som hver tåler et tonn vekt og som går til en elektrisk vinsj. Tre bommer som kan heves og senkes hver for seg eller samtidig. Nett som kan henges fra bommene slik at vi kan klippe ut motiver og feste til nettene. I tillegg kommer arbeidstimer, leie av kran osv.

Og med det fikk vi ereksjon. Den riggen Plaum beskriver gir oss en total løftekapasitet på hele 11 tonn. Mulighetene som ligger her er fantastiske!

Eksempelvis kan Enga TIFO la seg sponse av Peugeot og henge opp to biler for å vise frem samarbeidet. Vi veit også at traktoren John Deere 6215R har egenvekt på 8500 kg! Tifo-riggen kan løfte en slik og enda litt til. Faen til TIFO, det. Heis opp en traktor og sett fyr på´n, se bønda grine.

Endelig er galskapen tilbake i Vålerenga. Endelig noe som er utafor det veloverveide som grenser til det psykotiske. Dette er en fullstendig vill idé og Dagboka elsker det sju dager i uka.

Spenn er Vippsa til 537000, det bør du gjøre og. Merk med «Oppheng» og husk at du her må bruke betalfunksjonen i Vipps.

[poll id=»118″]

Abu for tre år 

Ryktet har ligget der siden tirsdag. Da meldte NRK at Mohammed Abu signerer for 3 år, men at de ikke har fått noen kommentar fra Vålerenga. Siden Vålerenga ikke har kommentert saken er det fremdeles bare et rykte, men vi er positive til å få Abu som fast inventar i Vålerenga, ikke tenk på det.

Da er det bare å slippe pressemelding!

Buss for dame

HMK Class har gått inn som Sølvpartner for Vålerenga. Det betyr at busselskapet klasker Vålerengas logo på en buss og bruker denne for å frakte damelaget rundt på busstur.

Dagboka mener dette er et av de klokeste valgene HMK Class har gjort på markedssiden på mange år. Det skjer mye positivt rundt damefotballen generelt, og Vålerenga spesielt, i disse dager. Bedrifter som posisjonerer seg nå vil antagelig ha billig inngangsbillett å få svært mye oppmerksomhet av den positive sorten fremover.

Og så er det fint at damelaget slipper å ta T-banen til kamper.

Trolls jubler

Nettstedet Vårt Oslo har finlest byrådets idrettsbehovsplan og funnet følgende formulering:

Det er et behov for vintertilbud til amerikansk fotball og det foreslås derfor å oppgradere Jordal kunstgressbane med undervarmeanlegg, slik at idretten får et helårsanlegg.

Dette får selvsagt Vålerenga Trolls til å juble. Styreleder uttaler til samme nettsted:

Jeg er imponert over alt som nå skjer på anleggssiden i idretten her i Oslo. Vålerenga Trolls trengte en garanti fra politikerne. Nå vet vi at både de og bymiljøetaten i kommunen ser de behovene amerikansk fotball har i Oslo.

Selv om bygginga av Jordal fremstår som fullstendig krise, og Trolls må tråle Oslo rundt etter steder å trene om dagen, er det altså et aldri så lite kirsebær de har å se frem til.

Dagboka gleder seg på Trolls sine vegne.

Tull med statistikk

Gårsdagens dagbok rota det skikkelig til med statistikk. Tirsdag spurte vi nemlig om våre lesere savner et bredere utvalg av varm drikke på Valle. Dagboka i går mente å regne seg frem til at 58% av respondentene svarte «nei».

Det er faktisk helt feil.

Faktum er at 86% av respondentene savner et bredere utvalg av varm drikke. Spesifikt ble det foreslått buljong, solbærtoddy og pumpkin spice latte. Av våre 179 respondenter savner 43% buljong, 36% savner solbærtoddy og 7% savner pumpkin spice latte.

Dagens dagbok kan ikke forstå annet enn at dette betyr at vi nå kan få kjøpe buljong og solbærtoddy på stadion.

Vålerenga i dag

Gi spenn til TIFO-rigg

Legg igjen en kommentar