Dagboka onsdag 3. oktober 2018

Dagboka sliter med å fordøye det pinlige tapet mot Ringerike i går. Satser på at det går seg til i løpet av dagen Pinlig tap mot hønsa I går dro Iskrigerne våre til Hønefoss for å ta med seg tre poeng tilbake til Oslo. Vi snakket en kamp mellom topp og bunn på tabellen. Dette … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. oktober 2018»

Dagboka sliter med å fordøye det pinlige tapet mot Ringerike i går. Satser på at det går seg til i løpet av dagen

Pinlig tap mot hønsa
I går dro Iskrigerne våre til Hønefoss for å ta med seg tre poeng tilbake til Oslo. Vi snakket en kamp mellom topp og bunn på tabellen. Dette skulle egentlig vært plankekjøring for gutta i kongeblått.

Men Vålerenga er Vålerenga. Det er jo blitt skikkelig tradisjon å tape mot de dårligste laga. Det er ikke alle tradisjoner som er noe å være stolte av. Det å kaste poeng etter lag som sliter nede i sumpa, mens vi sjæl kjemper om serieledelsen, er en slik tradisjon.

Første omgang var vi best. Ringerike hadde nok med å forsvare seg. Heldigvis for dem var vi sjukt ueffektive. I pausa virka det som om gutta våre hadde fått i seg ett eller annet bedøvende. Andre periode var helt krise. Ingen var på jobb, man skøyta rundt på måfå, pådro seg utvisninger i huet og rævva og frustrasjonen lå smurt tjukt utenpå gutta. Ringerike overpresterte og vant andre periode hele 3-0. Krise! Tredje periode minnet veldig mye om sånne filmer der «helten» er drit dårlig til å spille biljard, men så plutselig blir drit god når de begynner å spille om penger. Sånn var Vålerenga…fra helt krise i andre til flekkvis drit gode i tredje. Det holdt til poengdeling og ekstraomganger….som vi tapte!! Til slutt sto det 4-3 på tavla. Aide juridictionnelle, Avocat en droit de la famille https://avocats.link/avocat-en-droit-de-la-famille/ Vi tok med oss ett poeng, topper fortsatt tabellen, er eneste lag som har tatt poeng i alle kampene vi har spilt……men ÆRLIG TALT…Neste kamp er borte mot LIK lørdag. Da er det bare en ting som gjelder: OPP I RINGA!

Jentehockey!
Vålerenga ønsker alle jenter i alderen 5-10 år velkommen til gratis jenteskøytedag på Jordal søndag 7. oktober kl 13.15-14.15. Oppmøte mellom 12.30 og 13.00. Det beste av alt er at dette er gratis!!

For å delta trenger man skøyter og hjelm (sykkelhjelm eller slalomhjelm fungerer fint). Det er lurt å ha på litt varme klær og votter/hansker på hendene.

Jentene trenger ikke å ha gått på skøyter før for å være med, vi deler de inn i grupper etter hvor mye erfaring de har på is. Målet med dagen er å rekruttere flere jenter til Vålerengas skøyteskole og Vålerengas jentelag.

Dersom man lurer på noe er det bare å ta kontakt med Camilla Bakkene på mail: c.bakkene@outlook.com

Murringa på tribunen – er overdrevet
I går stilte vi spørmål om det var noen som savna boljongen i kiosken på Intility. Heldigvis og takk og pris slipper vi arrangere opprop og fakkeltog for å få den der buljongen tilbake. Hele 58 prosent av de som svarte på den uhøytidelige undersøkelsen vår svarte et rungende: Nei!

Vålerenga i dag
Trøste øl på Øst.

Legg igjen en kommentar