Dagboka tirsdag 2. oktober 2018

Hockeygutta stikker på skautur, vi murrer litt om kioskutvalget på stadion, klanen vil ha penga dine og klubben slår et slag for tykkfallen ungdom. Ringerike Hockeygutta stikker i kveld til Schjongshallen på Hønefoss for å spille historiens første seriekamp mot Ringerike Panthers – laget som rykka opp i Get-ligaen etter å ha fullstendig blåst Narvik … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. oktober 2018»

Hockeygutta stikker på skautur, vi murrer litt om kioskutvalget på stadion, klanen vil ha penga dine og klubben slår et slag for tykkfallen ungdom.

Ringerike

Hockeygutta stikker i kveld til Schjongshallen på Hønefoss for å spille historiens første seriekamp mot Ringerike Panthers – laget som rykka opp i Get-ligaen etter å ha fullstendig blåst Narvik av banen i kvaliken. I motsetning til våre gutter, har det gått langt fra på skinner for ringerikslaget i starten av sesongen. De sitter igjen med en seier etter tillegg mot Dragene, samt en full seier mot tabelljumboene fra Manglerud. Med andre ord er dette en kamp vi både bør og skal vinne.

Om du er gira på å dra bort til Hønefoss tar det en times tid med både bil og buss. Sistnevnte går fra bussterminalen klokka 16:40.

Kampen starter 18:30

Rekruttlaget

På søndag slo rekruttjentene Stabæk 2 2-1 og i går var det guttas tur. De møtte Nardo og det endte 1-1. Det betyr at det fremdeles er kort vei ned til 3. divisjon, men vi er trygge om det holder seg. Damelaget har en fin andreplass i sin 2. divisjon.

En av de som scora på søndag var Emilie Østerås, og hun er selvsagt tatt ut til J16 EM-kvalik. VPN ønsker lykke til!

Tifo-heis på stadion

Etter å ha mast til seg noen tusenlapper for å bygge vegger på stadion, ønsker nå Klanen å utvide facilitetene med ytterligere elementer. Denne runden handler det om å bygge en mekanisme som kan trekke tifoer opp under taket på tribunen. For å lykkes innebærer det at vi, supporterne, donerer til sammen 300 000 kroner av våre hardt tjente penger.

Så, om du syns dette høres ut som en god idé kan du vippse det du ønsker til 537000 og merke meldinga med «Oppheng». Denne skribenten har allerede donért.

Kom i form med Vålerenga

I disse dager hvor ungdommen etter sigende er mer og mer stillesittende med det resulatet at kolestrol og BMI er økende, ønsker Vålerenga å gjøre sitt for å endre dette. Er du mellom 16 og 30 år, og er av den litt tykkfalne typen og ønsker å gjøre noe med det, kan du kontakte klubben for å få hjelp til å komme i gang med trening og sikkert endre litt på spisevanene. For noen av oss høres dette ut som et sabla godt tiltak vi gjerne selv skulle vært med på, men må innse at toget har gått rent aldersmessig.

Murring på tribunen

Vi savner selvsagt ikke Ullevål, men når det nå lakker og lir mot kaldere tider hadde det vært greit med et større utvalg av varme drikker i stadionkiosken. Mer presist føler noen av oss at vi ikke får dekket mirepoix- og MSG-suget vårt og ønsker buljongen tilbake på menyen. Om noen skulle kjenne noen som kjenner noen som har en finger med i spillet når det kommer til innkjøp av kioskvarer, kan det være verdt å nevne at det murres litt på tribunen når vindkasta tar tak.

[poll id=»117″]

Vålerenga i dag

Hockeykamp i Nordmarka klokka 18:30.

Legg igjen en kommentar