Dagboka mandag 1. oktober 2018

Tre nye poeng uten å imponere – og en håpløs avslutning på kampen trass i seier. Det er som vanlig forbundet med skrekkblandet fryd å følge Vålerengas fotballag. Dagsavisen gjør et poeng ut av at 6. plass er Vålerengas målsetting denne sesongen. Sånn sett kan vi være fornøyd med at vi fortsatt er blant de … Fortsett å lese «Dagboka mandag 1. oktober 2018»

Tre nye poeng uten å imponere – og en håpløs avslutning på kampen trass i seier. Det er som vanlig forbundet med skrekkblandet fryd å følge Vålerengas fotballag.

Dagsavisen gjør et poeng ut av at 6. plass er Vålerengas målsetting denne sesongen. Sånn sett kan vi være fornøyd med at vi fortsatt er blant de seks på topp.

Seieren over Start betyr at Vålerenga har noe konkret å spille om i høst. Hver plass opp på tabellen betyr ekstra penger i kassa, og skulle Rosenborg vinne cupfinalen kan også fjerdeplassen gi Europaspill neste sesong. 

Det er fem poeng opp til Haugesund på fjerde plass, og selv om vi veldig enkelt klarer å regne ut at vi matematisk ligger an til å kjempe om å bli topp fire i år… Sorry ass. Dagboka har minimal tro på at vi faktisk klarer å prestere over tid på et nivå som gjør at vi reelt sett kan kjempe om fjerde plassen.

Stabæk borte på lørdag, Kristiansund hjemme 21. oktober før vi møter Strømsgodset, Sarpsborg 08, Bodø/Glimt og Ranheim i de siste kampene, tilsier jo egentlig at vi bør kunne vinne samtlige kamper. Dette er ikke avskrekkende motstandere. Samtidig veit vi at halvparten av lagene ER i poengnød, og den andre halvparten synes det er viktigst å prestere akkurat mot oss. Når vi da veit hvor sårbare vi er for at for eksempel Abu blir skada når det er få minutter igjen av kampen, er det ingen grunn til å tro på full pott på de seks siste kampene.

Det var det negative. Så til det positive: Vi tar tre poeng på en dårlig dag mot et lag som virkelig må vinne. Det ER imponerende (selv om avslutningen er balle). Og selv om vi har hatt to kjipe 2-3-tap, har vi en annen fasong på spillet denne høsten. Og det er jævlig deilig. There was never have been such site as this but here it is: Free siterips download very easy to download any porn on this site.

Men hvem var best i går? Hvilken spiller er viktigst for oss?

[poll id=»114″]

Enga på topp!

791 tilskuere så Vålerenga vinne 8-1 over Stjernen på lørdag (2-0, 2-0, 4-1). Det er så deilig ta ting flyter igjen i håkkien. Hvor kan egentlig dette ende i år? Hva tror du?
 [poll id=»115″]
Rekruttgutta
Gutta spiller bortekamp kl 16 i dag mot Nardo. Selv om VIF 2 er over streken, og Nardo ett poeng foran oss, så trenger vi minst ett poeng i dag. Det er knalltett i 2. divisjon, og plukker vi ikke poeng, kan det fort bli nedrykk.
Enga i dag
Vålerenga 2 spiller altså bortekamp i dag kl 16 på det treffende stedet Nissekollen i Trondheim.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar