Dagboka fredag 5. oktober 2018

Vålerenga fotball hører på VPN og vi skuer ut over Vålerenga-hælja. Dette blir bra! Vålerenga-hælja starter offisielt i morgen 15:30 Da drar Vålerenga fotball over fylkesgrensa i vest og besøker samma fylke du finner Lillestrøm i. Vi snakker selvsagt om Stabæk. Nadderud er et høl. Det er ikke noe mer å si om det. Det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 5. oktober 2018»

Vålerenga fotball hører på VPN og vi skuer ut over Vålerenga-hælja. Dette blir bra!

Vålerenga-hælja starter offisielt i morgen 15:30 Da drar Vålerenga fotball over fylkesgrensa i vest og besøker samma fylke du finner Lillestrøm i. Vi snakker selvsagt om Stabæk. Nadderud er et høl. Det er ikke noe mer å si om det. Det er umulig å se noe fra svingen og ståtribunen er en katastrofe. Hovedtribunen er ålreit, men det er kanskje det beste vi kan si om den.

Stabæk tapte forrige match 2-3 mot fylkesnabo Lillestrøm. Vålerenga vant sin 3-2 mot Start. Kampen begynner 15:30 og går på Max. Vi kommer nok til å se den fra TV-skjermen av grunner som nevnes senere i dagboka.

Sam Johnson scora Vålerengas mål mot Stabæk på hjemmebane. Hvor mange scorer han i morgen?
Sam Johnson scora Vålerengas mål mot Stabæk på hjemmebane. Hvor mange scorer han i morgen? (foto: Grydis.no)

Forrige kamp mot Stabæk endte 1-0 til Vålerenga. Den var dog på Intility. Fjorårets oppgjør på Nadderud var av det grusomme slaget. Stabæk vant 4-2, en kamp der Vålerenga klappa totalt sammen i 2. omgang. Vi satser på motsatt resultat i morgen. Uten mål i mot. 4-0? To av Johnson, ett av Finne og ett av Aslak Falch. Da er vi enige da!

Det er dessverre ikke tax-free ved fylkesgrensa, men du kan reise på vanlig Ruter-kort. Eller bare ta en av supporterbussene. Valget er fritt og ditt.

Vålerenga presenterer nysignering

Dette venta vi på. I gårsdagens dagbok ba vi fotballklubben komme med pressemeldingen der Mohammed Abu ble presentert som spiller på varig basis.

Mohammed Abu har scora på papiret og signerte kontrakt ut sommeren 2022 (foto: Eivind Hauger)
Mohammed Abu har scora på papiret og signerte kontrakt ut sommeren 2022 (foto: Eivind Hauger)

Bare timer etter dagbokas forespørsel tok klubben til seg rådet og presenterte Abu. Tre år, har han signert for. Vi håper vi beholdern hele kontrakten og litt til. Takk for signeringa, Mohammed!

Hockey-kamp mot Lillehammer

Det blei en skrell mot Ringerikes pusekatter for Vålerenga hockey på tirsdag. Vi skal innrømme vi fortsatt ikke skjønner hvorfor kepper-Svendsen blei tatt. Dette hadde Vålerenga klart helt fint uten at det hadde gått til straffer.

Uansett! På lørdag er det duka for Vålerenga-moro #2. Da spiller Vålerenga hockey mot Lillehammer i Kristins halv. «Kult» tenker du kanskje «da kan jeg jo først se fotball-kampen og så svitsje rett over på hockey-kampen». Neida. Det kan du ikke. For Lillehammer-matchen starter bare 30 minutter etter at Stabæk-kampen er satt igang.

Dagboka er ikke imponert over planlegginga. Ikke i det hele tatt.

Når det gjelder matchen er vi klare for å hanke inn tre nye poeng. Storhamar hadde sjansen til å ta innpå, men også de klarte å drite seg ut. Straffe-tap mot Stjernen er fint for oss, men ikke for sølvpengefolket på Hamar.

Vålerenga spiller bare viktig kamper

Dagen etter, på søndag, så er det duka for enda en drit viktig kamp. Det er jo bare viktige kamper nå for tida. Vålerenga 2 tar i mot Stjørdals/Blink. Navnet henspeiler visstnok på at hvis du kjører litt fort gjennom Stjørdal og blinker så veit du ikke at du har vært der. Matchen er viktig fordi både Stjørdals/Blink og Vålerenga 2 ligger faretruende nær nedrykk.

Blink er under, Vålerenga 2 er over. Blink har 22 poeng, mens Vålerenga 2 har 23. Mellom dem ligger Flekkerøy med 23, de også på sikker plass. Det er med andre ord duka for en sekspoengskamp. Vålerenga 2 kan ta et stort steg mot sikker plass med seier, men med tap er det rett ned i søla igjen.

Kampen starter søndag 14:00 på Intility Arena.

Amerikansk fotball er moro!

Samtidig som VIF2 spiller fotballkamp spiller Vålerenga Trolls U19 amerikansk fotballkamp mot 1814 Eidsvoll U19. Den kan av naturlige årsaker ikke spilles på Jordal. Derfor spilles den på Frogner! Kampen starter som nevnt samtidig som Vålerenga 2 spiller kamp på Intility, men om du er lei fotball kan vi jo alltids anbefale en trikketur vestover i byen.

Vålerenga i dag

Vi tar tidlig helg og stikker bort på Intility for å se Vålerenga damer mot Røa i treningskamp klokka 15:00. Før det har vi latt den nye låta fra Islandsgate snurre ett par ganger på hodetelefonene.  Start opp Spotify og sleng på Byens krone. Husk også at det er quiz på Bohemen, øl på Øst og Vertshuset. Dette blir bra!

 

Legg igjen en kommentar