Dagboka torsdag 13. september 2018

Søndag møter Vålerenga klubben uten kjennskap til arbeidsmiljøloven, og hvor frustrasjonen er så stor i spillergruppa at de surrer rundt og knekker kjeven på tilfeldige folk. Dessuten er Vålerenga videre til cupens fjerde runde. Rosenborg i full oppløsning Klokka 20:00, førstkommende søndag, spiller Vålerenga hjemmekamp mot Rosenborg. Trønderklubben, som før var grunnmuren i norsk fotball, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 13. september 2018»

Søndag møter Vålerenga klubben uten kjennskap til arbeidsmiljøloven, og hvor frustrasjonen er så stor i spillergruppa at de surrer rundt og knekker kjeven på tilfeldige folk. Dessuten er Vålerenga videre til cupens fjerde runde.

Rosenborg i full oppløsning

Klokka 20:00, førstkommende søndag, spiller Vålerenga hjemmekamp mot Rosenborg. Trønderklubben, som før var grunnmuren i norsk fotball, er nå i full oppløsning. Av det som har flytt opp til overflata er en mangelfull kunnskap om arbeidsmiljøloven og en spiller som slår til folk fra servicenæringen.

Såpeoperaen som fikk en slags premiere da Kåre Ingebrigsten mottok varsel om sin oppsigelse via tekstmelding dundrer videre. Kåre går til sak mot Rosenborg fordi oppsigelsen rett og slett er usaklig. Mens Kjernen, og et samlet supportermiljø i Trondheim, står bak Kåre forstår ikke Rosenborgs styreleder noe som helst og avviser at Arbeidsmiljøloven er relevant for en fotballklubb. Etter hva Dagboka forstår, i hvert fall.

Så har vi jo Bentner som er mest kjent for å brekke kjeven til en taxisjåfør i København. Som selvforsvar mot anklagene om straff hevder Bentner selvforsvar.

Dagboka ser dette som uttrykk for den frustrasjonen som nå er i Rosenborg, en klubb i fritt fall og full oppløsning. Det lover godt for Vålerengas del som kan fokusere på det sportslige.

Vålerenga strekker ut en hånd 

I Oslo er vi rause og tar hånd om samfunnets svakeste, selv om de svakeste denne gangen ikke er begeistra for farger og har en pervertert fetisj for Trollunger. VG melder nemlig at billettsalget går så det suser, derfor setter Vålerenga opp telt for Trønderfaen på Valle. Espen Vik, talsmann for Kjernen, er reint rørt til tårer:

Vi er veldig fornøyd med at Vålerenga rigger til for oss. Stor honnør til VIF for det opplegget. Vi kan være bitre rivaler om det som skjer på banen. Men at vi kan hjelpe hverandre utenfor, er bra.

Vi vil ha penga deres og tre poeng. Derfor rigger vi til egne salgsboder for dere! Eller «hjelpe hverandre» som Vik kaller det.

Dagboka digger det vi og, for vi veit Rosenborgs supportere har lomma fulle i all verdens statlige subsidier og vi fryder oss over at disse havner i Vålerengas klubbkasse.

Abu slår tilbake

Det er VG, ikke vi, som står for denne overskriften. Vi rappa den herfra. Saken handler ikke om at Abu må ty til selvforsvar mot Bentner, selv om det er lett å tenke i disse dager.

Saken er at «noen» (sikkert eksperter) mener Abu bare lykkes i Norge, ikke utlandet. Abu er uenig:

De som sier at jeg bare er god i Norge, tar feil. Jeg var i Frankrike, og hadde en veldig god periode der, men så ble jeg skadet. Jeg har hatt uflaks.

Selvsagt driter Dagboka i utlandet så lenge Abu har flaks og er god i Vålerenga! Vålerenga er alt som teller, og det burde VG med sitt ekspertkobbel snart forstå.

Avansement i cupen

Vålerenga har avansert til cupens fjerde runde etter at herrenes håndballspillere fika parketten med Bravo fra Tromsø, melder klubbens sider.

Nå venter vi spent på informasjon om hvem neste motstander er, og hvor kampen spilles.

Vålerenga i dag

Fiks billetter til søndagens kamp før det er for seint.

 

Legg igjen en kommentar