Dagboka onsdag 12.september 2018

I dag snakker vi om amerikansk fotball, vanlig fotball og fluffy supportere!! Fotball Søndag braker det løs på Intility. Rosenborg tar turen for å bli litt mer kjent med følelsen av å tape mot Vålerenga. Kan være greit å for dem å  få øvd seg på sutringa  før vi sender dem på hue og ræva ut av … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12.september 2018»

I dag snakker vi om amerikansk fotball, vanlig fotball og fluffy supportere!!

Fotball
Søndag braker det løs på Intility. Rosenborg tar turen for å bli litt mer kjent med følelsen av å tape mot Vålerenga. Kan være greit å for dem å  få øvd seg på sutringa  før vi sender dem på hue og ræva ut av cupen.

En som ikke stiller på benken er Daniel Fredheim Holm. Han begikk tellefeil og pådro seg sitt fjerde gule kort i forrige kamp mot LSK.  Jonatan Tollås Nation soner også karantene for gule kort, og er følgelig heller ikke å finne på benken. Men som Deila sier til VG: «Det er nok av spillere her som har lyst å spille. Det er ingen problem. Vi har en bra og bred stall. Vi skal slå Rosenborg gjennom den måten vi opptrer på til vanlig. Det har vi muligheten til. Vi må bare være den beste utgaven av oss selv»

Kampen blåses i gang klokken 20.00 på søndag. VPN erfarer at det enda er en del billetter igjen blant annet på supportertribunen, noe som etter vår mening er uhørt! Kamben burde vært utsolgt allerede!  Dette er ikke bare en kamp på matta, dette er også en kamp på tribuna. La oss la trolla fra Trøndelag bli blåst ut av arenaen av lyden fra den blå veggen. Kjøp billett i dag!

Sitte hjemme på rævva kanke værra sundt….
19. september starter Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn et prosjekt som de har kalt for «Active Fans»

Active Fans er et aktivitets- og livsstilsprogram for «fluffy»/overvektige supportere av begge kjønn. Vålerenga Samfunn er en av ni samarbeidsklubber i EFDN (European Football for Development Network) som har fått støtte gjennom Erasmus Funded Programme til å starte prosjektet. De andre klubbene/stiftelsene som deltar i Activ fans programmet er: Bayer 04 Leverkursen, Ferencvaros TC, Feyenoord Rottedam Foundation, KAA Gent Foundation, NEC Doelbewust, Rangers FC Foundation, Stiching Vitesse Betrokken. Vålerenga er den eneste norske klubben som er med. Eller sagt med andre ord: Vålerenga bryr seg om helsa di.

Her snakker vi om et lavterskelprogram som går over 12 uker, med oppfølging og trening en gang i uken. Målsetninga er at deltagerne skal endre livstil over tid med økt deltagelse i sport, fysisk aktivitet og frivillige aktiviteter. Deltagerne skal også få økt bevissthet om en sunnere livsstil og velvære. Vi liker lavterskel! Dørstokkmila er ofte lang, men den blir garantert kortere når du går den med andre som er i samme situasjon som deg sjæl.

For å delta må du være over 35 år og overvektig. Kjønn er irrelevant, men i skrivende stund veit vi at de ønsker seg flere påmeldinger fra damer. Oppstart er 19.september, tidspunkt er onsdager fra klokken 17.30 til klokken 20.00

Mer informasjon og søknadsskjema finner du på Vålerenga Samfunn sine nettsteder. Sitter du å tenker på om dette er noe for deg? Ikke tenk…take action! Send en forespørsel.  En investering i deg selv og egen helse er den beste investeringen du kan gjøre! You can do this!!

Trolls
I helga spilte både U19 og U15 laget kamp. U15 spilte sin første seriekamp mot Ironmen og vant med kalassifre. Gutta vant hele 41-6. Ikke bare vant de unge krigera med kalassifre, de hadde også en drømmeåpning på kampen. Odin Figuera (merk dere navnet) kom seg rundt det som var og løp hele veien inn for en solid touch down. Nydelig for oss. Ydmykende for Ironmen. Vi liker’e!!

På klubbens sider kan man lese at gutta våre spilte som menn og hadde null problemer med å stoppe angrepsspillet til Ironmen. Et lag som blir beskrevet som «nervøst med lite kamperfaring»

Neste kamp U15 spiller er førstkommende søndag klokken 14.00 på Frogner. Da tar de i mot Eidsvoll 1814.

Vi noterer oss også at U19 er fremdeles ubeseiret med tre seire på tre kamper. Faktisk er alle ungdomslagene våre ubeseira så langt!

Ellers må Dagboka si at det er stor stas at Trolls legger ut kampreferat også fra kampene ungdomslagene spiller. Nettsidene til klubben er det bare å legge til favorittene dine jo før jo heller. Mye bra info…også for de av oss som ikke er helt punch men som kjenner en gryende interesse for oval ball!

Legg igjen en kommentar