Dagboka tirsdag 11. september 2018

Vålerenga Hockey gjør utfall mot supportere, Vålerenga fotball selger billetter og vi gir dere oversikt over fantasi-ligaen. Søndag 16. september, det er nå til helgen, klokka 20:00 spiller Vålerenga eliteseriekamp mot Rosenborg. Seier her så har Vålerenga vunnet fire kamper på rad. Fire. Kamper. Med seier. I Eliteserien. På rad. Vi husker ikke helt når det … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. september 2018»

Vålerenga Hockey gjør utfall mot supportere, Vålerenga fotball selger billetter og vi gir dere oversikt over fantasi-ligaen.

Søndag 16. september, det er nå til helgen, klokka 20:00 spiller Vålerenga eliteseriekamp mot Rosenborg. Seier her så har Vålerenga vunnet fire kamper på rad.

Fire. Kamper. Med seier. I Eliteserien. På rad.

Vi husker ikke helt når det skjedde sist, men det er en stund siden.

Matchen går på TV, men det er mye morsommere å se kampen på stadion. Billettene har allerede fått bein å løpe på og vi tok en liten prat med klubben om dette:

– Folk flest venter med å kjøpe billett til de siste tre dagene, men de som vil ha gode billetter på langsidene begynner å få det veldig travelt, sier Morten Nydal som jobber med publikum på Vålerengas kamper.

Enar Jääger header ballen mot mål i forrige hjemmemøte mot RBK.
Enar Jääger header ballen mot mål i forrige hjemmemøte mot RBK.

Folkevippsen er allerede full. Der får du ikke plass, men det er fortsatt billetter igjen andre steder på tribunen. Det er 1500 langsidebilletter, mens det er bare 500 igjen på Intilitytribunen. Den tribunen som har færrest igjen er Patriottribunen med bare 100 tilgjengelige billetter. Skal du og familien ha plass så er det fortsatt billetter igjen på Familietribunen.

– Dette er kampen du kan invitere naboen med på. Blir ikke naboen frelst av dette, kan du la hekken gro igjen og gi opp hele naboskapet, sier en middels gravalvorlig Nydal til VPN.

Det blir dritgøy og her sikrer du deg ønskeplassen din (sett den ikke allerede er solgt fordi du var for treig).

Men hva med bortesupporterne? Vi spurte Nydal om dette også. Han nærmest glødet da han svarte.

– Det blir også spennende å se hvor mye vi kan slå RBK på tribunene, trønderne har jo tilgjengelig hele NRC-tribunen med over 3000 plasser. Det kommer til å bli et supportertrøkk på denne kampen vi aldri før har opplevd maken til på nye intility Arena

Matchen på tribunen kommer til å bli nesten like viktig som selve matchen på banen. Vi gleder oss, for her blir det seier på alle plan.

Vålerenga-kortet er her!

Hva er Vålerenga-kortet og hvordan får du tak i det? Det er det du skal spørre deg om nå. Og siden du spør om det så skal du også få svar av oss. Så rause er vi!

Vålerenga-kortet er Vålerenga Hockeys nye idé for å komme nærmere deg som supporter. Du sender en tekstmelding med teksten VIF til 2199 og får en lenke tilbake. Der er Vålerenga-kortet ditt. Men hva gjør dette kortet? Vi lar Vålerenga Hockey fortelle oss litt av det:

Her får du også enkelt oversikt over kamper, lag og billetter. Rabatt på varer i kiosken, samt andre fordeler som vil dukke opp gjennom sesongen. Du kan også enkelt legge inn andre medlemskort du har fra før og samle alt på et sted.

Og det er egentlig alt vi vil ha. Så takk, Vålerenga Hockey, for at dere gjør ting enkelt for oss. Vi har allerede sendt VIF til 2199 – og det syns vi du også burde gjøre.

Hvem leder fantasi-ligaen?

Eliteserien er godt over halvspilt, så det er på tide å se på hvordan fantasi-ligaen ligger an.

Sjubabaloba har 1298 poeng og leder VPN-ligaen .
Sjubabaloba har 1298 poeng og leder VPN-ligaen .

Topp-to er nok mer spennende enn topp-10, men det er kniving! Vil Colmans Mustard klare å ta over førsteplassen fra Sjubaluba? Det veit vi ikke før serien er over.

Vålerenga i dag

Vi kjøper billetter til matchen mot Rosenborg, fikser Vålerenga-kortet og ser om vi kan komme oss på topp-10 i VPN-ligaen i fantasi-fotball. Kom la oss laga show!

Legg igjen en kommentar