Dagboka fredag 7. september 2018

Det er overskya i hele byen, men de mørkeste skyene ligger over et kvartferdig Jordal Amfi, hockeysesongen starter på søndag og damene stiller på Valle mot bønda fra Rogaland. Valle, søndag 15:00 Vålerengasupportere er en fin gjeng med et enkelt verdenssyn der hovedstaden er senteret av universet og alle andre er bønder. Denne runden møter … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. september 2018»

Det er overskya i hele byen, men de mørkeste skyene ligger over et kvartferdig Jordal Amfi, hockeysesongen starter på søndag og damene stiller på Valle mot bønda fra Rogaland.

Valle, søndag 15:00

Vålerengasupportere er en fin gjeng med et enkelt verdenssyn der hovedstaden er senteret av universet og alle andre er bønder. Denne runden møter Vålerenga et lag som ikke bare er bønder, men kommer fra den største jordbrukskommunen i Rogaland. Med nynorsk målform, klynger med meierier, folk som er genuint opptatt av hvilken ku som er den fineste og lokasjon for Høgskulen for landbruk og bygdenæringar, er dette virkelige, ordentlige bønder.

Sist gang var det vi som måtte troppe opp i Rogaland, og det endte med skrell. Denne runden er det vi som inviterer, og vi skal vise hvordan vi gjør ting i by’n.

Hockey

Vinteren kommer før du tror det, og et sikkert tegn på veien er at hockeysesongen starter opp.

Vi spilte vår siste treningskamp i går mot Manglerud Star, og det endte med et kjipt tap 4-5-tap. Kanskje ikke den beste oppvarminga, men det er tross alt bare gymtime. Det er fra søndag det gjelder.

Første kamp i Get-ligaen denne sesongen går «hjemme» på Furuset Forum mot Lillehammer, flerbrukshallen vi bare må venne oss til da NCC, altså de som bygger ut Jordal Amfi, har gått ut og sagt at de ikke blir ferdige før i 2020.

Dette var vel omtrent det kjipeste nyheten vi kunne få et par dager før seriestart. Det skaper enda mer usikkerhet blant spillere, trenere, supportere i alle aldersgrupper. Jordal er i dag et høl i bakken som ikke kan brukes av noen og desperasjonen begynner med det å sette seg i hele Vålerenga. Nå er det ikke moro lenger.  Shampo har starta å be til gudene om et julemirakel i 2019, og byråd Kjetil Lund er forbanna. Det koker i VIF hockey, det koker på rådhuset og det koker hos entreprenør. Det trues med bøter, og skyld kastes rundt mellom partene. Imens, står vi her da, uten et skikkelig sted å spille ishockey.

Vårt krav er enkelt: Rydd for faen opp!

Om du lurer på hvorfor vi står i denne suppa kan du lese det vi skrev i november i fjor. Vi kommer også med en mer utfyllende artikkel om hva som faktisk skjer nå, seinere.

Kampen spilles søndag klokka 17:00. Møt opp og støtt laget. Nå trenger de virkelig all hjelp de kan få.

Vålerenga i dag

Quiz på Bohemen. På vertshuset og Øst kan du diskutere stadionsaken med venna dine til langt utpå kvelden.

Legg igjen en kommentar