Dagboka tirsdag 4. september 2018

Nedrykk eller fortsatt rivalisering – hva er egentlig viktigst for oss supportere? Også minner vi dere på moroa som skal skje på Intility i kveld. I gårsdagens dagbok spurte vi om hva som er viktigst: LSK-nedrykk eller fortsatt rivalisering i Eliteserien. Dagboka syns de kan forsvinne rett ned. Ute av synet, ute av sinn. De … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. september 2018»

Nedrykk eller fortsatt rivalisering – hva er egentlig viktigst for oss supportere? Også minner vi dere på moroa som skal skje på Intility i kveld.

I gårsdagens dagbok spurte vi om hva som er viktigst: LSK-nedrykk eller fortsatt rivalisering i Eliteserien. Dagboka syns de kan forsvinne rett ned. Ute av synet, ute av sinn. De har godt av en runde i divisjonen under.

Samtidig så er det litt vanskelig for oss å fryde oss 100%. Disse oppgjøra er viktig for ligaen, de er viktige for oss supportere og de er viktige for klubbene.

Hva er egentlig viktigst? Vi veit ikke, men 321 av dere etter 586 trykk på stemmeknappen mener nedrykket er viktigst. Og det lever dagboka skikkelig godt med.

Landskamp på Intility Arena

I kveld spiller Norge mot Nederland i en ekstremt viktig VM-kvalifiseringskamp. Vinner Norge er de direkte kvalifisert til neste års verdensmesterskap i Frankrike. Vinner de ikke blir det playoff.

Hvorfor nevner vi dette? Fordi Norge stiller med Isabell Herlovsen, Nederland med Sherida Spitse og kampen spilles på Intility Arena.

Sherida Spitse løper gjennom LSK-forsvaret, vi satser på at hun ikke gjør det mot Norge i kveld.
Sherida Spitse løper gjennom LSK-forsvaret, vi satser på at hun ikke gjør det mot Norge i kveld.

Noe annet vi syns er dritfett er NFF Oslos tiltak for å få flest mulig på match. De har sørga for tilnærma spillefri OG solgt billetter til klubber i Oslo-fotballen. Dette liker vi, og dette liker landslagssjef Sjöberg;

– NFF Oslo sender et tydelig signal om at de er stolte over å få arrangere kampen og at de vil gi oss all mulig støtte. Forhåpentligvis bidrar det at så mange lag har kampfri til at vi får sterk støtte under kampen. Det er viktig for oss, sier Sjögren til fotball.no.

Og forhåpentligvis bidrar dette til at det kan spilles fler landskamper på Intility Arena.

Dagboka gleder seg og regner med at vi ser alle sammen på Intility til avspark 17:00. Det blir gøy! Kom la oss laga show!

VIF2 fortsatt over streken

Det begynte ikkeså bra for Vålerenga 2 mot Arendal i går. Til pause leda Arendal 2-1, men Vålerenga kom tilbake. Da kampen blei blåst av så stod det tilslutt 3-3. Hadde derimot dommeren blåst av etter 90 og ikke 93 minutter ville det stått 3-2 og ikke 3-3. Vi skylder på dommeren for de to tapte poenga. Vålerengas tre mål ble scora av Aron Dønnum, Magnus Grødem og Felix Horn Myhre.

Mer info om kampen finner du på vif-fotball.no.

Det ene poenget sikrer at Vålerenga 2 fortsatt er over streken, men nå er det bare på grunn av målforskjell. Det er ikke så langt oppover så vi har fortsatt trua på videre PostNord-spill.

Vålerenga i dag

Sherida Spitse og Isabell Herlovsen skal slåss på Intility Arena klokka 17:00. Det blir gøy!

Legg igjen en kommentar