Finne, Lillestrømdødaren

Der Vålerenga styrte kampen og herja Lillestrøm i fillebiter gjennom 90 minutter hadde ikke Lillestrøm annet å by på en ufiltrert vold, både på banen og tribunen. Husk å stemme på Vålerengas beste spiller. Om vi skal være rause, noen sier vi skal være det, tillegger vi Lillestrøms Knutzon en målsjanse etter 13 minutter. Under … Fortsett å lese «Finne, Lillestrømdødaren»

Der Vålerenga styrte kampen og herja Lillestrøm i fillebiter gjennom 90 minutter hadde ikke Lillestrøm annet å by på en ufiltrert vold, både på banen og tribunen.

Husk å stemme på Vålerengas beste spiller.

Om vi skal være rause, noen sier vi skal være det, tillegger vi Lillestrøms Knutzon en målsjanse etter 13 minutter. Under normale omstendigheter kunne vi sagt oss enige, men Vålerenga har Adam Larsen Kwarasey mellom stenga. Da hjelper det lite at Knutzon prøver seg med et velplassert skudd.

Dermed kan Vålerenga kverne kjøttdeig av fugl de neste minuttene, uten noe særlig motstand. Den motstanden som er Mind Mikalsen for når han feller Ejuke. TV-bildene viser hvordan Daniel Fredheim Holm maser på Bård Finne for at sistnevnte skal ta frisparket. Litt kokett sier Finne han tar frisparket om han også får lov å skåre. Lillestrøms keeper, Marec, har ingen problem med avtalen. Dermed kan Finne klistre ballen i krysset mens Marec står med henda på hofta.

Finne, Lillestrømdødaren.

Foruten noen offside til Lillestrøm skjer ikke annet i omgangen ett at Vålerenga er bedre enn Lillestrøm i absolutt alt.

For de som følger kampen på TV er pauseintervjuet med Lehne Olsen kampens høydepunkt. Da sier han:

Alltid blåser de (dommerne) offside på MEG…linjedommer må lære å følge med. Dommerjævel!

Når du er i offside absolutt hele tiden kan du ikke grine over at dommerne blåser på det også. Ærlig talt!

Over i andre omgang fortsetter Vålerenga sitt voldsomme press. Etter 66 minutter melder spørsmålet seg om Kippe forårsaker straffe ved å stoppe ballen med hånda. La det ikke være tvil; når Kippe og Lillestrøm er involvert skal det alltid være straffe mot dem.

Når uret viser 72 minutter får Vålerenga en kjempesjanse. Chidera Ejuke spiller  vegg med Finne og Ejuke smadrer ballen i stolpen. Den fortjente en bedre skjebne, men det viktigste er å gi Lillestrøm hjerteinfarkt.

Så smeller det. Etter at Lillestrøms tilskuere har vist sine voldlige tendenser med kasting av gjenstander fra tribunen og forsøk på banestorming gidder ikke Kippe være dårligere. Med fråden sprutende rundt kjeften og et blikk som virkelig viser at sjela hans har satt seg på dass, forsøker Kippe å angripe Amin Nouri. Flere spillere må til for å stagge Kippe, selv Marec kommer løpende fra mål til midtbanen, for å holde igjen Kippe. Dette er ikke lidenskap og engasjement, dette er en fyr som samfunnet bør beskyttes fra. Kanskje skulle han bli låst inn på nærmeste dass?

Kampuret valser videre mot 90 minutter, og Finne kan notere at han har bøffa Lillestrøm for 6 poeng helt på egenhånd denne sesongen.
[poll id=»107″]

Legg igjen en kommentar