Dagboka fredag 31. august 2018

Det er endelig fredag, det er siste dag av de såkalte sommermånedene, damene har landslagspause som i motsetning til herrelaget, betyr at du kan se våre spillere i aksjon med flagget på brystet. Herrene skal spille kamp på Fetsund. Nordre Rælingen Søndag bærer det nordover til ytterkanten av den lille sivilisasjonen som befinner seg her … Fortsett å lese «Dagboka fredag 31. august 2018»

Det er endelig fredag, det er siste dag av de såkalte sommermånedene, damene har landslagspause som i motsetning til herrelaget, betyr at du kan se våre spillere i aksjon med flagget på brystet. Herrene skal spille kamp på Fetsund.

Nordre Rælingen

Søndag bærer det nordover til ytterkanten av den lille sivilisasjonen som befinner seg her til lands for å møte det fjerde dårligste laget i Eliteserien, og gjøre vårt bidrag til at romerikingene neste år spiller i en litt mer passende liga. Dersom vestkantgjengen gjør jobben de skal dagen før kan vi sende LSK ned på kvalik. At de havner på direkte nedrykk er det dessverre liten sannsynlighet for.

Men om månen står i det syvende hus og Jupiter og Mars er riktig plassert, kan det skje, og dersom denne dagbokisten kan tallene sine, må sørlendingene og vi score 12 mål til sammen. Start må i tillegg holde nullen. Kanskje litt drøyt håp selv for ihuga vålerengasupportere.

Hva kan vi forvente oss?

Det vanlige. Drittspill fra ende til annen fra hjemmelaget, sutrete supportere, hårgeleen til Erling Knudtzon og et selvmål fra Frode Kippe. Lillestrøm kommer rett fra en seier mot seriejumboen, mens vi kommer rett fra seier mot den tidligere serielederen, vi kan komme oss opp blant de øverste, mens strutsa kan til en viss grad komme seg opp av sumpa.

Vålerenga tar med seg en seier og et par blå øyer hjem.

Søndag klokka 20:00 på fjernsynet om du ikke har billett til kampen.

Carvalho

Boof har vært frisk en ukes tid og media sier han går rett inn på laget på søndag. Forsvaret vårt gjorde en god jobb mot bergenserne, men det blir godt å få han tilbake.

Damefotball

Det er ikke damefotball denne runden da det er landslagspause, men om du ønsker å se noen av våre jenter i aksjon kan du stikke ned til Fredrikstad stadion i kveld og se U21-landskampen mellom Norge og Sverige klokka 19:00. Vålerenga er representert med Andrine Tomter og nysigneringa Benedikte Birkelund.

Om du kan vente til over helga er det match med samme laget mot USA på mandag. Den spilles klokka 19:00 på Sarpsborg stadion.

Selve indrefileten av landskamper denne runden er Norge – Nederland på selveste Intility arena tirsdag klokka 17:00. Der kan du se både Herlovsen og Spitze. På hver sin halvdel, selvsagt. Det blir telt og øl og alt som hører til. Kom rett fra jobb.

Vålerenga i dag

Sesongens siste sommerquiz på Bohemen, utepils på Øst og Vertshuset.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar