Dagboka torsdag 23. august 2018

Med et par tap i går velger vi å se fremover mot helga som er spekket i aktiviteter. Smørøyet er hjemmekamp på Valle hvor det alt er solgt 8000 billetter.  Ut av cupen Vålerengas damer røyk ut av cupen i går. Motstander var Aurskog/Høland og spillestedet var en plastboble på Romerike. Bobla brast altså for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. august 2018»

Med et par tap i går velger vi å se fremover mot helga som er spekket i aktiviteter. Smørøyet er hjemmekamp på Valle hvor det alt er solgt 8000 billetter. 

Ut av cupen

Vålerengas damer røyk ut av cupen i går. Motstander var Aurskog/Høland og spillestedet var en plastboble på Romerike. Bobla brast altså for våre jenter.

Kampen endte 4-1 til Aurskog/Høland. I følge klubbens sider var tapet surt. Vi siterer:

De mange fremmøtte Vålerenga-supporterne får se et aggressivt bortelag resten av omgangen som forsøker å bryte ned vertens forsvar med godt kombinasjonsspill, men dessverre uten større uttelling. To minutter på overtid får hjemmelaget en corner som til slutt ender i nettet bak Guro Pettersen.

Sånn er det noen ganger i fotballen, styrer spillet og taper kampen.

Straffetap mot Storhamar

Gårsdagens treningskamp mot Storhamar endte med straffeslag, der trakk kyrfolket det lengste strået. Tap er jo greit nok når serien ikke er i gang, men begynner det ikke bli realt lenge siden vi tok skalpen på Storhamar?

Neste treningskamp er onsdag 29. august mot Stjernen. Det foregår i Furuset forum fra 18:30.

Lørdag, Ungdomshallen

U21 på skøyter spiller kamp! Motstander er Frisk Asker. Det fristes med en kiosk som er nyoppussa, skøyter som er nyslipte og spillere som er nydusja.

Droppen er forventet 13:00, en perfekt formiddagsaktivitet for hele familien!

Lørdag, Kampen kunstgress

Vålerenga Trolls, avdeling damer, inviterer til treningsleir!

Her trenger du hverken forkunnskaper eller utstyr, utover treningssko. Du trenger ikke engang egen bolig, det ordner seg alltids ved å sende en melding.

Treningsleiren foregår fra 13:00-17:00 med gjestetrenere fra øverste hylle og screammage. «Hva pokker er screammage», spør du. Dagboka aner ikke, men forventer det kan spises.

Ta deg sammen! 

Du er blitt daff i det siste. Du sitter for mye i sofaen og ser flaue serier på strømmetjenester mens potetgull og dip skaper ugreie flekker på brystet. For å kompensere kjører du litervis sukkerfri brus.

Ta deg sammen!

Eller «Active Fans» som Vålerenga kaller det. Nå kan du nemlig får systematisk hjelp av klubben i ditt hjerte til å endre innarbeida handlingsmønstre som truer med å ta ditt liv.

Helt gratis får du trening en gang i uka gjennom 12 uker og bevisstgjøring om egen helseinformasjon.

Dette er et tilbud til både damer og menn. Er du interessert kan du lese mer på klubbens sider.

Brann til by`n 

Endelig får bønda fra Sandviken seg bytur. Ferden går til Valle hvor deres medaljefangst bråstopper i møte med Vålerenga.

Klubben melder om 8000 solgte billetter og forsøker seg med følgende fristelse på sine hjemmesider:

Statsministeren kommer. Finansministeren også. Zucca har skaffa seg billett. Tør du å gå glipp av dette?

Dagboka ville ikke valgt akkurat de ordene

Legg igjen en kommentar