Dagboka fredag 10. august 2018

Det er en mørk og stormfull formiddag i hovedstaden, fotballferien er forhåpentligvis over for spillerne også, begge elitelagene møter lag fra vestlandet og Ronny har fremdeles trua. Damefotball Er det ikke det ene, er det det andre når det kommer til Bergen og fotball. Damelaget spiller hjemmekamp klokka 14:00 i mårra. Sandvika ligger som nummer … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. august 2018»

Det er en mørk og stormfull formiddag i hovedstaden, fotballferien er forhåpentligvis over for spillerne også, begge elitelagene møter lag fra vestlandet og Ronny har fremdeles trua.

Damefotball

Er det ikke det ene, er det det andre når det kommer til Bergen og fotball. Damelaget spiller hjemmekamp klokka 14:00 i mårra. Sandvika ligger som nummer tre på tabellen og er på papiret et bedre lag, men som alt annet fra vestlandsbygda forventes det skrell og seier til Vålerenga.

En veldig kjip greie er at Tinni har tryna på trening og brukket armen, og når man spiller som bakerste kvinner er det litt krise. Vi satser på at Guro rydder opp ønsker god bedring.

Ronny

Ronny ble intervjua av Freddy der han forklarer hvordan han ser på sesongen og kan fortelle at han fremdeles har trua på topp seks på tabellen og at det blir medaljekjemping neste år. Det var for denne dagbokisten deilig å få litt ro i sjela ved å vite at Ronny veit at alt ikke er så bra for tida, men at han fremdeles vil bruke litt ymse spillere for å bygge en stall av unge lovende.

Om vi tar en titt på tabellen har han også noen valide poeng på at om vi hadde hatt noen få poeng mer hadde vi vært oppe og sniffa på medalje allerede i år, samtidig som at noen få poeng andre veien hadde vært fullstendig krise.

Ronny snakker også varmt om 98-/99-generasjonen vi har på laget og hevder at dette vil være spillere som ligger toppsiktet om et par år. Spillere som kan score hos oss eller selges dyrt til noen andre. En helt haug av dem kommer nå.

Alt i alt koker det ned til at vi har et veldig ungt lag og at det tar tid å bygge opp et bunnsolid fundament.

Haugesund

Mandagskamp. Som nevnt må herrelaget krysse fjella denne runden, og på andre sida venter Christian Grindheim, og noen andre folk. Siden Grindheim garantert kommer til å score, må våre folk score minst et ekstra mål, og etter to ræva kamper håper vi derfor at ting er litt mer på stell denne runden. Haugesund er ingen måter et ræva lag, men som Ronny også sier er at alle kan slås enten det er Brann eller Sa..  IK Start.

Gira på å stikke over sier du? Kampen spilles Haugesund stadion, på baksiden av Botanisk kultursenter mandag 13. august klokka 19:00. Billetter koster 200 spenn og om du ikke ønsker å gå, går det buss fra Bohemen om morgenen.

Vålerenga i dag

Quiz på Bohemen og øl i krana på Øst og Vertshuset. Spilles også noe musikk i Tøyenparken. Morten Berre har dessuten bursdag i dag, så om du ser’n får du gratulere.

PS! Om du syns det går litt trått i Vålerenga om dagen kan du glede deg over at Fagermo ikke er trener og at du ikke spiller for Odd.

 

Legg igjen en kommentar