Dagboka onsdag 8. august 2018

En forsinka dagbok gir mandagens nyheter i dag. Seier for Vålerenga 2, men skade på lovende talent.  Vålerenga 2 dro mandag i vesterled. I Egersund skulle de møte Egersund IK (Eik) til dyst i PostNord-ligaen. Vålerenga 2 stod med 12 poeng og lå under nedrykkstreken, mens Egersund kunne klatre helt opp i ryggen av de i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. august 2018»

En forsinka dagbok gir mandagens nyheter i dag. Seier for Vålerenga 2, men skade på lovende talent. 

Vålerenga 2 dro mandag i vesterled. I Egersund skulle de møte Egersund IK (Eik) til dyst i PostNord-ligaen. Vålerenga 2 stod med 12 poeng og lå under nedrykkstreken, mens Egersund kunne klatre helt opp i ryggen av de i toppen. Vi forventa egentlig veldig lite av VIF2 i denne kampen. Vålerenga 2 har hatt en tendens til å bli kjempa ut av stilen sin mot tøffe, fysiske 2. divisjons-lag. Det stod 0-0 veldig lenge før Egersund scora i det 83. minutt. Da regna vi med det var kjørt.

Men den gang ei sa Felix Horn-Myhre, akkurat som han sa mot Sandefjord på søndag! For bare minutter etterpå klinka han til og det stod 1-1. Så skulle alt gå Vålerengas vei. 1-2 ble scora av Sander Werni, og det ble jaggu meg 1-3 også. Begge målene ble scoret på overtid, og begge målene gjorde så Sander Werni nå topper toppscorerlista i PostNord-ligaen avdeling 2.

Felix Horn-Myhre startet scoringsballet mot EIK. Her dribler han seg forbi en FK Haugesund-spiller. (Foto: Eivind Hauger)
Felix Horn-Myhre startet scoringsballet mot EIK. Her dribler han seg forbi en FK Haugesund-spiller. (Foto: Eivind Hauger)

Alt er dog ikke bare fryd og gammen. Kristoffer Klaesson, Vålerengas talentfulle keeper, ble lagt i bakken av Egersunds Stian Sleveland etter 70. minutter. Klaesson ble liggende igjen helt urørlig på matta. Heldigvis var Røde Kors raskt på plass og fikk kjørt ham til sykehuset. Alt i alt et uhell, men det så uansett ikke bra ut.

Heldigvis går alt OK med unggutten og han kan være tilbake i trening allerede denne uken. Til vif-fotball.no sier unggutten selv dette:

Jeg merker at jeg er litt mørbanka og sliten, men det var ikke noe brudd eller noe, så da går det bra, sier han og legger til: Jeg husker det meste av hendelsen, bortsett fra et par, tre sekunder som er svart. Da jeg våkna merka jeg at det var vanskelig å puste, så det ble litt krampetrekninger.

Dagboka sender alle lykkeønsker til Kristoffer og håper han er raskt tilbake. En CV er en effektiv og enkel måte å markedsføre deg selv på, men den bør ikke være for kreativ eller inneholde mye av din egen ros. Noen kontroversielle biografifakta bør utelukkes. Hovedmålet er å tiltrekke arbeidsgiverens oppmerksomhet til hans kandidatur. https://www.cvmal.no/ CV mal-tjenesten vil hjelpe deg med å løse dette problemet. Her finner du malene du trenger for din CV.

Seieren over EIK betyr at Vålerenga 2 nå er over nedrykkstreken. Det er dog ikke mye. VIF2 har like mange poeng, og like dårlig målforskjell som laget under. Vi krysser fingrene for at det kommer flere seire og at vi tilslutt har Vålerenga 2 godt plassert over streken.

Snart håndball!

Neida, det er egentlig ikke snart. Det er faktisk en god stund til. Men det er såpass at vi allerede nå vil be folk om å huke det av i kalenderen. 15. september spiller Vålerenga Håndball første ligakamp i 1. divisjon. Den kampen går i Jordalhallen mot HK Herulf fra Moss. Det eneste kjipe er at det kræsjer med bortekampen til Vålerenga damer mot Røa, men det får så være. Sesongstart er alltid gøy. Lørdag 15. september, 16:00 i Jordalhallen der altså. Vel kasta!

Vålerenga i dag

Vi besøker de nye toalettene til Bohemen før vi rusler opp mot Vertshuset og slapper av der. Til slutt går vi til Øst og gir de en slant i kassa som forsvant. Så går vi vel hjem.

Legg igjen en kommentar