Dagboka fredag 3. august 2018

I dag er det en tid for å se framover. Vi skal hylle J17-laget, vi skal se på hva som skjer i Lillestrøm i morgen og vi skal se på hva som skjer på Intility på søndag. Det er alltid gøy når talenter gjør det bra. Og det er alltid veldig gøy når talenter i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. august 2018»

I dag er det en tid for å se framover. Vi skal hylle J17-laget, vi skal se på hva som skjer i Lillestrøm i morgen og vi skal se på hva som skjer på Intility på søndag.

Det er alltid gøy når talenter gjør det bra. Og det er alltid veldig gøy når talenter i klubben vår gjør det bra. Derfor er det ekstra gledelig for VPN å gratulere J17-laget til Vålerenga med pokal i Norway Cup. Finalen gikk mellom Vålerenga J17 og Kolbotn, et oppgjør som endte 1-1 i gruppespillet. Nå endte det med et helt annet resultat. Vålerengas jenter slutta ikke å score før det stod 7-0 i målprotokollen.

Vålerenga J17 hever pokalen etter 7-0 over Kolbotn i Norway Cup-finalen. (foto: "Foto: Sportfoto/Morten M. Larød")
Vålerenga J17 hever pokalen etter 7-0 over Kolbotn i Norway Cup-finalen. (foto: «Foto: Sportfoto/Morten M. Larød»)

Vi gratulerer med jentene med pokal og seier i verdens største fotballturnering! Framtida er lys.

Bortekamp mot Lillestrøm

Som vi nevnte på onsdag er det duka for derby i morgen. Den kampen kunne vært spilt på gresset på Vårt Åråsen, men der spiller ikke team Setskog-Høland-Strømmen. De blir dytta inn i LSK-Hallen. En liten, guffen hall som får Vallhall til å se ut som et slott.

Uansett, det er toppseriekamp og skal vi spå utfallet så er vi litt bekymra. Kyllingene har vært litt bedre enn alle de siste sesongene. Vi tar uansett med oss godt mot i retning hallen på andre siden av toglinja for Vårt Åråsen.

Damefotballens hjemmeside har en del om kampen. Det som er greit å ta med seg er de to nye spillerne som har kommet. VIF-damefotball.no skriver følgende:

Andrine Tomter (23) ble signert i juni, men er spilleberettiget først nå. Venstrebacken kommer fra FC Twente og har 16 A-landskamper for Norge. Hun har tidligere vært i Kolbotn og Avaldsnes.
Julie Trustrup Jensen (24) kom til oss i juli og er dansk landslagsspiller. Midtbaneeleganten har akslet den danske trøya 21 ganger og kommer til oss fra danske Brøndby.

Det tror vi blir bra. Kampen starter 15:00 og det er seks poeng opp til medalje. Det kan jo fort bli litt mindre om spillerne er på.

Hjemmekamp mot Sandefjord

Søndag 18:00 er det duka for Eliteserie-oppgjøret mellom Vålerenga og Sandefjord på Intility arena. Dette er en match Vålerenga skal vinne. Sandefjord har vært direkte elendige i år. Vi tror ikke det blir så særlig mye bedre på søndag. Laget i kongeblått skal i utgangspunktet være mye bedre enn de stakkars hvalfangera. Selv med enkeltspillere som Magnus Lekven og Jonathan Tollås Nation ute så burde dette gå bra. Vi hadde slengt med noen Vålerenga-spillere i fantasi-fotballen, for å si det sånn.

Og apropos Lekven. Siden han er ute med skade kan det tenkes vi får se vår nyervervelse Erik Israelsson fra start mot Sandefjord. Det tror jeg gjestene syns er ganske gjevt. Tipper han scorer også. Det er jo enda gjevere! Gratulerer med ny klubb, liksom. Vålerenga Live har har tatt en liten prat med Israelsson, et intervju vi anbefaler.

Så da sees vi på kamp da? Den starter 18:00, på søndag. Men hva er det du sier? Er det mer som skjer på søndag?

Det er ikke bare fotballkamp mellom eliteserielag, det er også en liten supportercup foran Øst. Selveste Øst Open skal spilles for første gang og der kan du og noen venner delta (sett at det er plasser igjen). Meld dere på, dette blir gøy.

Vålerenga i dag

Allmennfaglig spørrekonkurranse på Bohemen – den starter litt over 18:00. Det kan tenkes det er fullt, det er jo tross alt sesongstart i 2. Bundesliga også. Om du ikke vil ha quiz kan du jo stikke på Vertshuset, eller så kan du sjekke forholda på Øst. God helg!

Legg igjen en kommentar