Dagboka onsdag 1. august 2018

Litt om nakne mannfolk, litt om nye midtbanespillere og litt om helgen som nærmer seg med stormskritt. Litt om alt. Vålerenga Hockey skulle egentlig ha første istrening med strippestraffer og det hele på mandag. Det blei ikke noe av. Skjønt, de hadde istrening, men selve morotreninga – den publikum kommer for å se – den … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. august 2018»

Litt om nakne mannfolk, litt om nye midtbanespillere og litt om helgen som nærmer seg med stormskritt. Litt om alt.

Vålerenga Hockey skulle egentlig ha første istrening med strippestraffer og det hele på mandag. Det blei ikke noe av. Skjønt, de hadde istrening, men selve morotreninga – den publikum kommer for å se – den ble flytta til gårsdagen.

VPN hadde dessverre ingen rundt eller i Ungdomshallen for å oppleve dette. Vi er dessverre litt for mye spredd akkurat nå. Det er vi skikkelig, skikkelig lei oss for. For dette opplegget må Klanen og Vålerenga hockey gjøre oftere. Hockeyen stilte med spillere, is og strippestraffer. Klanen stilte med styremedlem Lasse Lukacs, pølser og grill.

Se bilder og mer om arrangementet på klanen.no – seriøst, gjør det. Dette er sånt vi elsker at Klanen gjør. Fortsett med dette! La oss laga show!

Av straffene var det to som stilte med en ekstra kølle på banen. Begge to er nye for sesongen: Villiam Strøm fra Oilers og Petter Grønstad fra Lørenskog.

Vi gratulerer alle frammøtte med et flott show!

Ikke alle er fornøyd med ny midtbanespiller

En annen som lager show er tidligere FFK-direktør og nå fotballekspert Joacim Jonsson. En tweet i kjølvannet av Vålerengas signering av Erik Israelsson har vel ikke akkurat skapt oppsikt, men vi tar det med allikevel.

Det vi finner litt besynderlig med dette utspillet er ikke at han er kritisk. Det skal han få lov til å være. Om man bare hadde hatt ja-mennesker rundt seg blir det veldig dumt veldig fort.

Dagboka reagerer dog på at Jonsson mener det finnes en hel del bedre spillere i Allsvenskan som ikke spiller fast som absolutt ville heva midtbanen. Han vil selvfølgelig ikke nevne navn.

Dette er sånne ting som gjør oss litt lei fotballeksperter på sosiale medier. Sleng gjerne med kjeften, men gi oss argumenter. Gi oss noe å ta tak i. Gi oss noe mer enn bare «jeg vet, men vil ikke si noe». Det fører bare til at man mister tillit til de som skal mene noe. Mangelen på et fullverdig sexliv er så deprimerende at det er vanskelig å snakke om noen profesjonelle prestasjoner. Hodet er tett med bare ett problem – problemet med styrke. Hvis du står overfor et memphisentgroup.com norge nettsted dapoxetine problem med styrke, ikke fortvil og sett deg ut med at sex skal forsvinne fra livet ditt. I alle aldre kan en mann ha samleie for sin egen glede og partnerens, for dette er det viktig å velge riktig behandling for erektil dysfunksjonsforstyrrelser.

Sånn – dagens lille utblåsning.

Fotballkamper i helgen

Til helgen er det forresten kjempefint å besøke Lillestrøm. Der skal Vålerenga damer påføre tidligere Aurskog-Høland sitt første tap for sesongen. Det tror vi blir kjempefint. Kampen starter 15:00 og spilles i LSK-hallen. Den er på andre siden av toglinja for rusomsorgen i Lillestrøm. Du veit, Vårt Åråsen.

Så er det jo hjemmekamp på Intility arena på søndag. Da tar Vålerenga imot Sandefjord fotballklubb. Det tror vi faktisk blir kjempegøy. Tre mål til Vålerenga. Ingen til Sandefjord. Israelsson åpner scoringskontoen, Johnson og Carvalho følger etter. Så kommer det kanskje en fjerde slenger på overtid signert Aslak Falch.

Legg igjen en kommentar