Dagboka tirsdag 31. juli 2018

Rekruttgutta tapte, det er strippestraffer i dag, ny spiller er klar og VPNs lesere er ganske delte i synet på om Ronny Deila har mista det eller ikke. Klubbens sider skriver om gårsdagens rekruttkamp: Det ble en fryktelig langhelg for Vålerenga 2 da samtlige tre lag bak de på tabellen vant sine kamper i helgen, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 31. juli 2018»

Rekruttgutta tapte, det er strippestraffer i dag, ny spiller er klar og VPNs lesere er ganske delte i synet på om Ronny Deila har mista det eller ikke.

Klubbens sider skriver om gårsdagens rekruttkamp:

Det ble en fryktelig langhelg for Vålerenga 2 da samtlige tre lag bak de på tabellen vant sine kamper i helgen, mens det ble hele 2-5 hjemme for Bryne mandag. Dermed ligger laget nest sist på tabellen.

Rekruttene ble straffa knallhardt av et effektivt Bryne-lag, som hadde masse mer muskler enn oss. Sånn er det bare. Men selv om vi nå ligger på nedrykk, er det sykt tett i bunnen og mange poeng å spille om.

Ny spiller

Den svenske midtbanespilleren Erik Israelsson fra den nederlandske klubben PEC Zwolle (eks Kalmar og Hammarby) er signert. 29-åringen besto den medisinske testen i går og er klar for spill allerede på søndag mot Sandefjord – dersom Ronny mener det er lurt.

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen sier (ikke overraskende) til klubbens sider at han er svært fornøyd med signeringen:

  • For det første vil vi ha en spiller som gir oss målpoeng fra midtbaneleddet. Erik hadde 10 mål og seks assist i sesongen han reiste fra Hammarby og Allsvenskan, og vi tror han kan gjøre det samme her.
  • For det andre får vi inn en spiller med bra fysikk, og det er noe som har vært et klart mål i dette vinduet. Erik har vist at han kan bekle alle posisjoner i midtbaneleddet, men vi ser helt klart på han som en fysisk «boks til boks spiller» som skal være med å dominere i boksene på begge sider av banen, med sin duellstyrke både langs bakken og i lufta.
  • Og til sist, vi får en spiller med masse erfaring fra mange år i svensk toppfotball, og nå sist 18 måneder i nederlandsk fotball.

For litt over tre uker siden (da hans fremtid var uavklart) sa svensken dette til Fotbollskanalen:

Vad känner du kring att stanna utomlands krontra att vända hem till allsvenskan?
– Jag kommer att hålla alla dörrar öppna. Jag kommer att se till vad som är bäst för mig och min familj och göra en samlad bedömning. Jag håller dock alla dörrar öppna, som sagt.

– Jag har fortfarande ambitioner med min fotboll, det är inte så att jag vill varva ner på något vis. Jag är som sagt öppen för de alternativen som kommer att finnas. Jag har daglig kontakt med min agent Filip Lesniewski och det har väl börjat pratas lite, men i dagsläget är det inget konkret, fortsätter han.

Denne dagboka kan bare si seg fornøyd med at vi får inn friske krefter på midtbanen, og han er tydeligvis en fysisk spiller. Samtidig ser vi at han har en historie med skader som ikke virker imponerende. Han var skadet det første halvåret i Nederland og spilte seg aldri inn på laget etter det. Han fikk til sammen 12 kamper i den øverste divisjonen i Nederland, så vi får håpe det blir flere for Vålerenga.

[poll id=»102″]

Martin Røymark

Den norske landslagsspilleren Martin Røymark har skrevet under en treårskontrakt med Vålerenga. Det bekrefter sportsjef i Vålerenga, Espen Shampo Knutsen, overfor TV 2. Og er du ikke helt våken ennå, så gjelder dette altså hockey. Røymark spilte forrige sesong for MODO i HockeyAllsvenskan.

Strippestraffer

Klanen skriver: I dag kl. 16:00 går istreningen med strippestraffer av stabelen i ungdomshallen på Jordal. Det er ikke første istrening, men la oss kalle det første offisielle. Strippestraffer står altså på planen, men Klanen stiller også med varme pølser i tillegg til de kalde badetissene som potensielt flagrer over isen.

Dagboka mener: Er du hypp på noe kald moro i sommervarmen, ta deg en tur og nyt opplevelsen.

Ronny Deila

Gårsdagens dagbok siterte Kjell Grønningen som kort oppsummert mente at Ronny Deila har mista det. Kjell påsto akkurat det etter 1-5-kampen i Molde, så vi stilte dere spørsmålet, og 336 svarte (ikke nødvendigvis 336 personer, men 336 pc-er, mobiler osv har svart).

31 prosent er helt uenig, og 16 prosent av dere er litt uenig i påstanden til Kjell. Det betyr at totalt 41 prosent er enig (bare 12 prosent var helt enig) i at Ronny har mista det. 11 prosent svarte vet ikke.

Mange av VPNs lesere er faktisk usikre på om Ronny har det som skal til for å løfte klubben til gamle høyder. Det er fortsatt flertall for Ronny (i en undersøkelse som slettes ikke er metodisk forsvarlig), men tankevekkende er dette uansett.

Vålerenga i dag

Strippestraffer er det som gjelder kl fire. Et par bayere i sommervarmen etterpå, bør duge.

 

 

 

Legg igjen en kommentar