Dagboka onsdag 4. juli 2018

Selv om resten av verden er i en konstant VM-rus så finnes det noen drypp med Vålerengarelaterte saker på verdenswebben også. Lillelørdagsboka er herved servert. Endelig tan på Kristoffer Hay Nevnte Hay og Instaprinsen Aron Dønnum er tilbake på Valle etter en halv sesong i utlendighet. De bruker pausen fra henholdsvis Ham-Kam og T komma … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 4. juli 2018»

Selv om resten av verden er i en konstant VM-rus så finnes det noen drypp med Vålerengarelaterte saker på verdenswebben også. Lillelørdagsboka er herved servert.

Endelig tan på Kristoffer Hay

Nevnte Hay og Instaprinsen Aron Dønnum er tilbake på Valle etter en halv sesong i utlendighet. De bruker pausen fra henholdsvis Ham-Kam og T komma U komma I komma L til å holde formen ved like hjemme på Valle. I tillegg får Hay smake på sola. Den har visstnok vært fraværende oppe i det høye nord hvor han er stasjonert. Begge gutta er godt fornøyd med låneoppholdet og spiller fast for sine klubber. Intervju med dem kan du se på klubbens egen side.

 

Prøvespillere på G

Klubben melder også at de har to unge japanere på prøvespill. De kommer fra den City-eide klubben Marinos og det er også Man City som har tatt initiativ til å sende disse spillerne til VIF. I første omgabg skal de være her i en uke. Time vil shåw hva som skjer videre.

 

Henning Berg overtar Stabæk

Henning Berg, mannen som diskvalifiserte seg selv fra kåringen årets spiller 1991 i Vålerenga ved å melde overgang til LSK samme høst, meldes klar for Stabæk som lagets nye hovedtrener. VPN er såpass rause at vi ønsker han lykke til og håper de ender opp foran LSK på tabellen til slutt. De må gjerne ende nest sist så lenge de ender foran LSK.

 

Trøbbel for Vålerenga Kultur- og idrettspark?

VårtOslo melder på sin nettside at VKIP og Plan- og Bygningsetaten beefer litt om dagen. Striden står i hovedsak om størrelsen på noe buskas og gress inne på barnehagens område. VPN vet at VKIP har fått disp. på ferdigattest slik at man har hatt en midlertidig brukstillatelse på arealet. Denne dispensjonen går ut nå. VPN er litt delt i synet på saken, men troen på at man skal komme til en felles enighet før fristen utløper er så absolutt til stede.

 

Bride uten pride

I Aftenposten kan vi idag lese at det  under markeringen før kampen mellom Vålerenga og Lyn i Toppserien sist runde så nektet Lyns sisteskanse Hilde-Gunn Olsen å delta for å vise sin støtte til budskapet om at at fotballfamilien er raus nok til at alle skal få lov til å delta uavhengig av hvilket kjønn de interesserer seg for.

Grunnen er at Hilde-Gunn mener det ikke er opp til deltagerne av hyrdestunden hva de skal finne på og motivet for å finne på akkurat det. Slikt er ifølge Olsen opp til Hr. og Fru Gud å bestemme.

Selv om hun svarer ryddig for seg og er flink til å grunngi hvorfra hennes standpunkt stammer, så er det ikke til å komme under en stol at synet hennes ikke finner så mye støtte blant folk. Og det er vel og bra.

 

Så var det dette med 1991 da…

Litt oppi boka nevnte vi at Henning Berg diskvalifiserte seg selv fra kåringen som årets spiller i 1991 ved å melde overgang til LSK. Husker du hvem som vant? I så fall kan du poste det i kommentarfeltet under.

Førstepremien er kudos i internettverden.

Vålerenga i dag

Så lenge du ikke spiller i Vålerenga Hockey Elite så er det relativt lungt. Spiller du derimot for iskrigera er det nok barmarkstrening med Jon Aase som står på tapeten. Kos med 30 grader og skyfri himmel da.

 

 

 

Legg igjen en kommentar