Tre år til med Mr. Boof!

Felipe Carvalho har signert tre års-kontrakt med Vålerenga fotball. I dag ble det klart at Felipe Carvalho, eller Mr. Boof som han ynder å kalle seg, har signert en avtale på tre år melder vif-fotball.no Uruguayeren kom fra Malmö FF rett før sesongen og har klart å spille seg inn i supporterhjertene våre med tøft … Fortsett å lese «Tre år til med Mr. Boof!»

Felipe Carvalho har signert tre års-kontrakt med Vålerenga fotball.

I dag ble det klart at Felipe Carvalho, eller Mr. Boof som han ynder å kalle seg, har signert en avtale på tre år melder vif-fotball.no Uruguayeren kom fra Malmö FF rett før sesongen og har klart å spille seg inn i supporterhjertene våre med tøft spill, god pasningsfot og en skuddfot som vi ikke har sett fra en forsvarer siden Brockens dager.

0,4 sekunder før ballen ligger limt i krysset. (Foto: Eivind Hauger)
0,4 sekunder før ballen ligger limt i krysset. (Foto: Eivind Hauger)

Og den støtten spilleren har fått fra tribunen har ifølge helten sjøl bidratt ekstremt.

– Jeg trives veldig godt i Vålerenga, og det er dette som er rett for meg nå. Jeg ønsker å bli den beste utgaven av meg selv og samtidig oppnå store ting med Vålerenga. Jeg er utrolig glad for at de neste tre årene i karrieren min blir her, sier Carvalho til vif-fotball.no

Det er så gledelig at man rett og slett får trua på det de holder på med på Intility Arena. Nesten så man trur de gamle pølsepapira blei igjen da klubben flytta lokalene sine.

Carvalho viser fram skuddfoten mot Molde (foto: Grydis.no)
Carvalho viser fram skuddfoten mot Molde (foto: Grydis.no)

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er ekstremt glad for å ha fått signaturen til Mr. Boof. Som han sier til vif-fotball.no:

– Vi er meget fornøyde med å få Felipe med på laget de neste tre årene. Når vi først signerte han i desember visste vi at dersom det langvarige skadeavbrekket ikke hadde satt han for langt tilbake ville vi få en veldig god spiller.  Nå skal Felipe selv, det fysiske apparatet og trenerapparatet for øvrig ha masse ros for den jobben som har blitt gjort så langt med å få på plass det fysiske i perioden som har vært, og så skal vi sammen utvikle Felipe til å bli en enda bedre spiller for Vålerenga i fremtiden.

Vi er enig med både Carvalho og Ingebrigtsen. De tre neste åra kommer garantert til å bli magiske. Denne signeringa var viktig både for supportere og klubben. Skal Vålerenga bli best i Norge så må sånne signeringer på plass, og det betyr også at spillerne har trua på det som gjøres.

Carvalho hyller Klanen etter 0-0 mot Molde på Intility arena (foto: Eivind Hauger)
Carvalho hyller Klanen etter 0-0 mot Molde på Intility arena (foto: Eivind Hauger)

Gratulerer med tre år til i verdens beste klubb, Mr. Boof!

Legg igjen en kommentar