Dagboka fredag 6. juli 2018

Sola skinner selvsagt, hovedstaden fylles av forventningsfulle turister, de lokale stikker på ferie og herrelaget stikker til Romsdal. Sommerferien er her og enten du leser fredagsdagboka på interrail, under en palme, i bilkø på autobahn eller på hytta på Sørlandet setter du likevel pris på at det er helg og gleder deg til å se … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. juli 2018»

Sola skinner selvsagt, hovedstaden fylles av forventningsfulle turister, de lokale stikker på ferie og herrelaget stikker til Romsdal. Sommerferien er her og enten du leser fredagsdagboka på interrail, under en palme, i bilkø på autobahn eller på hytta på Sørlandet setter du likevel pris på at det er helg og gleder deg til å se Vålerenga spille på søndag.

Landslaget

Om du ikke har fått det meg deg så fortsetter Paco å ta med Borchgrevink og Horn Myhre på landsen for gutta under 19. Nå er det EM i fotballstormakten Finland som gjelder og vi er faen så kry over at de er tatt ut. Vi sier det igjen; Vålerenga gjør gode ting på ungdomsfronten for tida.

Målet for laget er gå videre fra gruppa, og med det er veien kort til verdensmesterskapet i Polen neste år.

Kampene spilles følgende tidspunkt:

16. juli kl. 14:00 Portugal – Norge, Vasa Stadium
19. juli kl. 17:30 Finland – Norge, Seinäjoki Stadium
22.0 kl. 17:30 Italia – Norge, Seinäjoki Stadium

Om du har satt campingferien til naboene i øst, kan du jo svinge en tur innom. Det er også et hot tips for deg som fremdeles ikke vet hva du skal gjøre i sommer.

Målle

En fyr sa en gang at det eneste positive med Molde er et kumlokk et par hundre meter nedi gata for stadion.

På søndag spiller Vålerenga kamp mot Molde fotballklubb på Røkkeløkka og om vi vinner ligger vi på samme poengsum som Ole Gunnar og romsdalsrælet. Molde har, som Rosenborg, spilt dårligere enn det som er forventa av dem, og vi krysser armer og bein for at søndag ikke er dagen de skal spille sin beste kamp i år. Det er fullt mulig å slå dem på sitt beste, men det hadde vært enklere om den gjengen hadde tatt mentalt sommerferie før vi kommer på besøk.

Om vi tar en titt på de siste resultatene mellom de to klubbene er ikke statistikken i vår favør. Det har vært tap eller uavgjort de siste fem kampene, og kampen der oppe i fjor kan vel pent kalles en fadese fra vår side.

Nå på søndag er en glimrende anledning til å snu dette. Boof er klar for å snurpe igjen bakerst og vi regner med at Ronny har gitt klar beskjed om hva som skal skje forover. Så, gutta, kom igjen a. Det er siste match før pausen. La oss som står på tribunen og ligger på sofaen slippe å bekymre oss unødvendig i ferien. Jo høyere opp på tabellen vi ligger, jo enklere er det å bevege seg uttafor ringen.

Om du skulle være gira på å stikke en tur til Romsdal går det fly.

Kampen spilles klokka 20:00

Barnehagen blir ikke stengt.

Slapp av det årner seg. Bikkjene er på saken.

Hva med damene?

De har ferie! Neste match er om 28 dager på Romerike.

Verdt å nevne er at Emilie Libakken Østerås spilte fra start da det norske J16-landslaget toga over Finland 3-1 på Hamar på onsdag. Igjen, ungdomssatsninga gir resultater.

Supportercup

Olavs Pub på Greåker arrangerer supportercup 8. september. Vi veit med sikkerhet at det er opp til flere som holder med Vålerenga der nede og dette er dagen for å flekke farger. For alle andre er det bare å bestille togtur. De lover øl og huggorm.

Vålerenga i dag

Vi ser vel kvarten fra Russland da vel. Alle de vante Vålerengarelaterte pubene i byen viser matcher. Også suger vi jo fremdeles litt på Boof-karamellen.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar