Nytt overgrep av Molde

I et par minutter så Vålerenga ut som et lag med planer om å kuppe alle poenga i Molde. Men så sovna vi, da var Molde over oss og fylte samtlige av våre kroppsåpninger. Vi ropte «nei» flere ganger, men det brydde ikke Molde seg om. Vi prøvde å dytte molde av oss, men de var for … Fortsett å lese «Nytt overgrep av Molde»

I et par minutter så Vålerenga ut som et lag med planer om å kuppe alle poenga i Molde. Men så sovna vi, da var Molde over oss og fylte samtlige av våre kroppsåpninger. Vi ropte «nei» flere ganger, men det brydde ikke Molde seg om. Vi prøvde å dytte molde av oss, men de var for sterke. De bare flira av vårt forsøk og fortsatte å pumpe på.

Den som brydde seg aller minst om våre protester i Molde var Sarr som spruta oss full av 3-0 mens han hysja og ba oss holde kjeft.

Til slutt gav vi opp å kjempe. Vi la oss ned og lot de holde på i håp om at det ville gjøre mindre vondt.

Men vi samtykket aldri!

Legg igjen en kommentar