Dagboka torsdag 28. juni 2018

Livet i sommerparadiset Oslo dundrer videre. Nå nærmer deg seg en helg som byr på parade, hjemmekamp mot Bodø, hjemmekamp mot Lyn og bortekamp mot Åsane Seahawks. Det er bare å komme seg om bord. Parade På lørdag er det parade. Eller «tog» som de fleste av oss kaller det. Er det noe vi kan … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 28. juni 2018»

Livet i sommerparadiset Oslo dundrer videre. Nå nærmer deg seg en helg som byr på parade, hjemmekamp mot Bodø, hjemmekamp mot Lyn og bortekamp mot Åsane Seahawks. Det er bare å komme seg om bord.

Parade

På lørdag er det parade. Eller «tog» som de fleste av oss kaller det. Er det noe vi kan i Vålerenga er det å gå i tog. Vi har gått i tog til Ullevaal, vi har gått i tog til Bislett og vi har gått i tog til Valle. Opptil flere ganger. På lørdag skal det på nytt toges.

Klanen deltar nemlig i årets Pride parade. Sammen med klubben, og resten av Vålerengafamilien, stilles det med buss og flagg. Siden Vålerenga, som Dagboka kommer tilbake til seinere, har fotballkamp har vi fått plass godt fremme i toget. Dette er med andre ord en lørdag du rekker absolutt alt.

Klubben har intervjua kultursjefen i Oslo pride:

Vi har jobba veldig mye med idretten, og fotball spesielt. Det at både dere og Stabæk (med flere) viser at klubbene nå er klare for å akseptere, være åpne og ta imot noen som er skeiv er veldig viktig.

Enig, vi er klare.

Og helt uavhengig av hvilken klubb spilleren måtte tilhøre skal VPN benytte vår plass på internett til å dele ut verbale ørefiker til de som ikke er villige til å ta i mot de som ikke måtte være klare.

Men først, tog!

Bodø/Glimt til Oslo

Etter toget, klokka 18:00, sparkes hjemmekampen mot Bodø/Glimt i gang. Nordlendingene har 14 poeng og ligger på 12. plass. Som teaser og trekkplaster velger klubben å bruke tidligere Mjøndalenspiller, nå proff mediahore, Mads Hansen.

Ærlig talt…

Vålerenga skulle heller brukt Bernt Hulsker! Han kunne sagt noe sånt som «kom dere på kamp da for faen». Noe sånn som dette, kanskje?

Bernt har tross alt langt mer troverdighet enn Mads.

Vålerenga-Lyn

Byderby! Vestkanten må ta bussen til østkanten på søndag. Damene skal måle krefter mot skiklubben, noe som strengt tatt ikke bør være utfordrende. Men underholdene. Det bør det bli!

Kampen spilles 15:00 og kioskene holder åpent.

Trolls til Bergen

Dersom du har ferie og er på Norgesturne kan det hende du er i nærheten av Bergen. I så fall kan du døyve den påkjenningen det er ved å se Vålerenga Trolls spille mot Åsane Seahawks. Pompøst navn, men Åsane Seahawks er altså ikke noe annet enn bergensere som forsøker å spille amerikansk fotball. Nå får de lære noe knep av Vålerenga.

Kampen starter 13:00 og går på Rolland. Kampen omtales som «Elite NM Semifinale». Dagboka trur det er ganske tøft om Vålerenga vinner. Vi har ikke helt oversikt over sporten, det innrømmer vi, men tipset går på at det ligger en finale og venter etter seieren.

Notiser

I går fikk Stabæk sin trener sparken. Med Erlandsen i LSK som kanskje har fått sparken, om Erlandsen bare snart slutter å møte på jobb, har Eliteserien 2018 blødd trenere.

Det er en merkelig trend, men den kan jo fort fortsette i både Bodø/Glimt og Strømsgodset.

Vålerenga i dag

De har kalde drikker hos Bohemen, Vålerenga Vertshus og Øst. Foreløpig merker de ingenting til CO2-krisa som har rammet landet, så der er stemninga sprudlende.

Legg igjen en kommentar